mam takyto problem so stahovanim obrazkov :
ked si zalozim nový ucet vo windowse , vsetky stahovane obrazky sa mi v pohode ukladaju vo formate a pod nazvom , v akom su upnute na stranke . po urcitom case / cca 1000 stiahnutých obrazkov / sa mi vsetky obrazky - bez ohladu na format a nazov upnutý na webe , sa mi ukladaju výhradne vo formate BMP , aj napriek tomu , ze je upnutý napr. vo formate JPG , GIF ... a to este by nebol taký problem , ale vsetky povodne GIF,JPG a ine formaty sa mi ukladaju vo formate BMP , ale bez povodneho nazvu / ukladaju sa mi vsetky ako BMP- "BEZ NAZVU" . problem sa prejavuje hlavne tým , ze ked opakovane stahujem po dlhsej dobe omylom z tej istej stranky , nikdy neviem , ze ten konkretny obrazok z tej istej stranky som uz raz stiahol , pretoze z dovodu toho, ze som ho v minulosti ulozil v povodnom formate a s povodným nazvom , druhý krat sa mi uz uklada ako BMP - BEZ NAZVU / toto je nazov obrazku ulozeneho opakovane. a z toho dovodu mi starsi obrazok nenahradi týmto opakovane stiahnutým ...
problem sa vyriesi tým , ze vytvorim novým ucet , a starý nefunkcný zmazem ... ale nemozem kazdý den zakladat a mazat cele ucty , kedze stahujem denne okolo 2000 obrazkov
v krastkosti este raz , vytvorim nový ucet , okolo 1000 obrazkov stiahnem v poriadku , potom sa to pokazi a musim zalozit dalsi ucet a takto furt dookola ...
snazuil som sa to objasnit dost polopate , tak dufam ze niekto bude vediet poradit , ako vyriesit tento problem natrvalo, aby som nemusil kazdý den zakladat nový ucet ...
moze tam byt nieco zle nastavene v exploreri
vsetkým ochotným budem moc vdacný ...
este podotýkam , ze som iba taký bezný uzívatel PC a tento problem sam neviem vyriesit , takze poprosim poradit tak , aby som to púochopil aj ja ...