Stránka 1 z 1

Firefox a google?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 15:51
od Mim0
Pokazde kdyz dam do firefoxu http://www.google.com tak me to hodi holandsky google a nevim proc musim to pak rucne predelavat.U maxthonu nebo Opery 8 me to nedela.Asi je to blbost ale uz me to stve.Diky moc

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 16:35
od cache
ake mas nastavene local settings? ja mam slovenske a hadze mi to slovenske google. firefox totiz posiela aj localsettings a niektore stranky sa podla toho chovaju.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 16:53
od Chupacabras
cache píše:ake mas nastavene local settings? ja mam slovenske a hadze mi to slovenske google. firefox totiz posiela aj localsettings a niektore stranky sa podla toho chovaju.


Nielen Firefox ale aj všetky ostatné browsery. A tak to má byť...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 17:42
od Mim0
A kde to tam najdu?hehe,,,,Hledal sem to a nic takovyho sem nenasel,,diky moc

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 17:59
od malcolmX
Tools > Options > General > Languages...

Czech [cs] bys mel mit na prvnim miste

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 18:14
od Mim0
thanx,,,uz to vali

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 21:55
od Mim0
hmmm,,,tak nic,,,nastavil sem to jak me malcomX poradil a nic,,porad me to hazi google.nl.Nevi nekdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2005 23:33
od mylan
a čo nastavenia na google.com priamo? To nepomáha? Vedla okna, kde zadávaš vyhladávanie máš settings a tam si môžeš vybrat prostredie jazyku, jazyky v akých vyhladávat, počet výsledkov na stránke... Ukladá sa ti to potom pomocou cookies.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 5. 2005 21:13
od Mim0
jasne,,,to sem taky zkousel,,ale pokazde se to zrusi a nic se neulozi,,nechapu

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 5. 2005 21:40
od M.ilio
na teto strance:
Kód: Vybrat vše
http://www.google.com/language_tools?hl=cs
si vyber cesky a melo by to jit zcela bez problemu 8) [/url]

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2005 21:51
od elit
M.ilio píše:na teto strance:
Kód: Vybrat vše
http://www.google.com/language_tools?hl=cs
si vyber cesky a melo by to jit zcela bez problemu 8) [/url]



A povol cookies.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 5. 2005 01:28
od AndrewJ
dělá ti to i v safe modu? zkoušel jsi si vytvořit nový profil?