FF a mizeni Zalozek

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Ivan Uzin 16. 11. 2005 19:13

Dnes mi ve FF v. 1.06 na win98 pri spusteni zmizely zalozky. Cast se jich podarilo obnovit z prislusneho souboru, bohuzel ne vsechny. Cast jich (asi) nenavratne zmizela.
Takoveto chovani jsem pri IE nezazil.
Neumite nekdo rici pricinu?
Ivan Uzin
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 30. 11. 2005 18:05

Já když jsem dneska restartoval počítač tak mi taky zmizeli záložky,ty základní tam zůstaly,hesla a historie taky ale prostě moje záložky zmizely...nevíte kde jsou uložený nebo co s nima je?=/
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 30. 11. 2005 20:42

A ted to hlásí poškozenej soubor a že mam spustit chdk ...se na to budu muset mrknout,nebo přeinstalovat :?
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 30. 11. 2005 21:16

me se tohle uz taky stalo nekolikrat, ale ted (asi posledni 6 mes) se mi to uz nestalo ani jednou a nikdy sem nato neprisel proc zmizely....asi nejaky nadprirozeny sily... :)
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrix 30. 11. 2005 21:37

:shock: um...um?! no zkuste radsi pouzivat nove verze treba se to nebude opakovat *doufa*
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 30. 11. 2005 21:49

Patrix: nová verze na to nemá vliv... naučte se zálohovat... skvělý program je MozBackup, na záložky stačí rozšíření bookmark backup
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wracker 30. 11. 2005 21:55

AndrewJ : Neboj, ja zalohovat umim :wink: a odty doby co se mi to stalo po 2 tak uz to mam zazalohovany :) ale jinak se da zalohovat rovnou ve FF......
Patrix: aktualizuju jak paranoidni :lol:
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrix 30. 11. 2005 21:56

docela by me zajimalo PROC to zmizlo :?
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wracker 30. 11. 2005 22:02

no kdyz se mi to stalo tak mam pocit, ze se mi zmenil i skin FF na defaultni,ale to uz si nastesti nepamatuju :mrgreen: jinak opravdu doporucuju ZALOHOVAT....a pak se nekdy stava, ze se ti blokne profil a nechce te pustit k profilu+co k tomu patri( jako zalozky atd) ale to se resi 1 prikazem :-B
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 30. 11. 2005 22:30

Patrix píše:docela by me zajimalo PROC to zmizlo :?

no, větěinou je to tím, že se "nějak" pokazí cesta v profilu.. je to zcela určitě nějaký bug, ale jeho reprodukce je asi dosti složitá, tak je těžké jej vyladit (ale to je jen můj dojem, vůbec do toho nevidím)
AndrewJ
VIP uživatel