Stránka 1 z 2

IE problém s emailem na seznamu a centrumu

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 16:30
od KeyserSoze
Ahoj, mám takový problém s prohlížečem Internet Explorer.

Když se chci přihlásit z hlavní stránky seznam.cz na email.
Tak mys vyskočí tohle okno.

http://www.kryspin.net/sipka.jpg

A dál už se nic neděje.

Pokud ale zkusím stisknout na ssl verzi tak mi naskočí tohle

Obrázek
(toho bych se chtěl zbavit aby se to vůbec nezobrazovalo)

A po odsouhlasení mi najede

http://www.kryspin.net/sslverze.jpg
bez obrázků.

A ještě navíc pokud jsem na nějaké https stránce a klikám na nějaký odkaz, tak se neotevře ani když kliknu pravím tlačítkem a dám otevřít v novém okně.

Co mám dělat?
______________________________________

Dále mám problém s centrumem. Když se chci přihlásit na email, tak mi chvíli běhá ta ikonka a potom ať zkusím tu jendoduší verzi.
Zkoušel jsem všechno včetně tohoto návodu http://napoveda.centrum.cz/index.php?root=121
a nejde to... Nevíte co s tím?

THX

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 16:36
od jirka.ps
To vypadá na přesměrování na jiné stránky a odchytávání hesla.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 16:43
od Miroslav Pragl
Okamzite projet PC antivirem a antispywarem!

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 16:47
od KeyserSoze
jirka.ps píše:To vypadá na přesměrování na jiné stránky a odchytávání hesla.n/quote]

A co s tím mám teda dělat?

quote="Miroslav Pragl"]Okamzite projet PC antivirem a antispywarem!
MP


To dělám každý víkend (Norton).

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 16:53
od Miroslav Pragl
Norton kdo co? Program/verze + verze signatur?

Nejlepsi je vyrvat disk a oskenovat "offline" v jinem PC pripadne oskenovat disk sitove z jineho pc aby se zabranilo ruznym stealth aktivitam techto zviratek.

Nebo alespon scan v safe modu

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 17:22
od iv93

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 17:29
od Ripper-CZ
Zase me bude nekdo kamenovat, ale kdyz si ctu vase problemy, tak proc trvate na pouzivani prohlizece Internet Explorer? Pokud budete pouzivat treba Firefox, tak se nebudete muset bat o svoji bezpecnost pred spywarem a podobnou haveti. Pouzivat antivir a antispyware je sice fajn vec, ale resi to problem jen do te doby, nez znovu spustite Internet Explorer...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:05
od KeyserSoze
Ripper-CZ píše:Zase me bude nekdo kamenovat, ale kdyz si ctu vase problemy, tak proc trvate na pouzivani prohlizece Internet Explorer? Pokud budete pouzivat treba Firefox, tak se nebudete muset bat o svoji bezpecnost pred spywarem a podobnou haveti. Pouzivat antivir a antispyware je sice fajn vec, ale resi to problem jen do te doby, nez znovu spustite Internet Explorer...


Já používám firefox, ale maminka je zvyklá na IE a je to absolutní neznalec a aby se znovu učila něco jiného, by se radši zabila :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:10
od KeyserSoze
iv93 píše:http://www.rpmsoftware.com/wiki/index.php/This_page_contains_both_secure_and_nonsecure_items


Nepomohlo.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:12
od Mývalice
Jaké speciality používá v IE, že by nezvládla přechod na FF? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:26
od mbing
A jaký, že je rozdíl v ovládání mezi IE a FF? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:49
od TheTOM_SK
V IE dej do Trusted Sites:
Kód: Vybrat vše
http://user.centrum.cz
http://www.seznam.cz
https://www.seznam.cz

Jestli ani pak nepude, tak mas nejspis aplikaci, ktera blokuje skripty v prohlizeci (treba AV, AS, firewall, ...).

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:53
od Ripper-CZ
KeyserSoze píše:Já používám firefox, ale maminka je zvyklá na IE a je to absolutní neznalec a aby se znovu učila něco jiného, by se radši zabila :-)-/quote]

Tak to nechapu, vypada to stejne, ikonky to ma stejny, ovlada se to stejne, akorat to neni *****.
Zkus mamince rict, ze je to nova verze IE, a uvidis jak najednou nebude mit problemy...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:54
od KeyserSoze
Říkal jsem si, že bych mohl odinstalovat IE a znovu nainstalovat. První část se mi povedla, ale teď když chci znovu nainstalovat IE, tak mi to píše že je nainstalován, stejně tak je v Přidat a odebrat programy. Když kliknu na ikonku IE, tak se mi otevře jen vlastnosti IE a když kliknu na OK, tak se nic neděje.

Takže teď jsem bez IE nevím co dělat pro to, abych ho dal zpět.

Re: IE problém s emailem na seznamu a centrumu

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2006 18:56
od -Sam-
KeyserSoze píše:Ahoj, mám takový problém s prohlížečem Internet Explorer.l/quote]

[size=150]Takže popořadě: