od Gadelat 30. 10. 2007 21:05
A mozte mi vysvetlit na akom principe by taky virus fungoval? Je to nezmysel, pokial to nevyuzije nejaku ohromne velku bezpecnostnu dieru, co je u mna blbost, pretoze pouzivam Operu, tak nie je sanca. Do cache sa ti sice nieco moze dostat, ale spustenie je uz uplne nerealne. Mal som asi 2 roky NOD32 a nezaznamenal som ani jeden virus, z coho som usudil, ze nie je pre mna dolezity. Podozrive subory kontrolujem na virustotal a v software sa vyznam, pochybne aplikacie neinstalujem. Proste mne je dobre ako v bavlnke, instalacia win je stara 2 roky a stale si win drzim v dobrom stave. Nech si kazdy robi co chce, ale mne to takto vyhovuje a iba podavam svoju skusenost dalej. No podla toho kolko zaciatocnickych otazok uzivatel j.1.r.k.a ma, by som mu radsej ten ativirus doporucil. A nejde len o prehliadanie web stranok ale aj od instalacie software a od lokality, napr. keby bol tento pc na internate, urcite by som tam nieco dal a to asi nielen antivirus ale aj nieco viac, pretoze tam sa siri vselico.
E6850, GF8800GT, 3GB RAM (1x OCZ 1GB, 2x Kingston 1GB), Asus Maximus Formula, WD 250GB, Seasonic 400W, 19" Asus VW198