Stránka 1 z 1

FireFox vytazi CPU na 100%

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 2. 2008 15:36
od forx
Mám zvláštny problém - od istého času, ako som sa snazil "poupratovat" vo svojom PC prostrednictvom roznych programov ako Norton system works, Spyware terminator, CCcleaner, Ad ware, mi prestal fungovat Fire Fox. Neviem, ci to ma nejaky suvis, ale kedze sa do PC velmi nevyznam, radsej som sa o tom zmienil. Taktiez som si odniekal stiahol Speed Fan v tuzbe umlcat hluk svoho PC, tiez som sa vrtal v procesoch beziacich na pozadi a tie, o ktorych som usudil, ze bezia zbytocne a tudiz mi spomaluju komp, som porusil. Ako vravim, ked som dokoncil toto dielo (skazy), zistil som, ze FF vobec nenabieha, ostane prazdne okno a Spravca uloh hlasi vytazenie CPU na 100%... Ked ale v procesoch zrusim Foxa, vytazenie sa vrati na normal. Explorer a Opera idu normalne. Nakolko som sa Na Fire Fox dost zvykol, rad by som ho pouzival aj nadalej. Vedel by niekdo odhadnut, ci taketo spravanie kompu moze mat na svedomi nejaky virus a hlavne, ako sa toho zbavit???
Ďakujem!

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 2. 2008 15:50
od forx
... este dodatok - v ten den som este stiahol a nainstaloval nejaky screen saver (uz je prec)... Inak bezi mi na pozadi 47 procesov, co sa mi tiez zda vela.

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 2. 2008 22:59
od SlovakSoft
Najprv treba skúsiť spustiť Firefox v núdzovom režime, či to nemá na svedomí nejaký doplnok:
Zavrieť Firefox a potom
Štart > Programy > Mozilla Firefox > Mozilla Firefox (Safe Mode)
alebo
Štart > Spustiť >
Kód: Vybrat vše
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode

Ako spustiť núdzový režim Firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2008 07:31
od forx
... ty drdo, v tom safe mode to ide. Takze mam tam len nejake blbe nastavenie???

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2008 10:07
od SlovakSoft
Nie nastavenie, ale niektoré rozšírenie. Treba ich v núdzovom režime po jednom zakazovať v Správcovi doplnkov, po zakázaní normálny reštart Firefoxu. Keď nabehne Firefox normálne, ten posledný zakázaný doplnok to bol.

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2008 10:30
od forx
Parada, uz to ide. Bol to Add-one pre Winamp. Stiahol som si najnovsiu verziu, ktora sa mi mimochodom velmi nepozdava, a to mi robilo tu sarapatu. Inak, teraz som si vsimol o kolko viac vytazuje Fire fox oproti Opere procak. Pri nacitavani stranok mu da Lisiak o dost viac zabrat. Je to normal?
Takze vrela vdaka za pomoc!!!