Stránka 1 z 2

vir nebo problém s pamětí?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:05
od CvrD-Da
mam takovy problem kdyz zapnu komp tak strasne dlouho pracuje(tak 5min)....ale pak to jede v pohode
jenze posledni dobou(od predevcerejska) se me komp "obcas" sekne(je jedno esli sem na netu nebo hraju nejakou hru) a nejde nic jen natvrdo ho restartovat a takove problemy sem nikdy nemel....muze to byt tim ze mam malo mista na disku(coz mam opravdu malo) nebo malo virtualni pameti? nebo to muze byt nejaky vir?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:08
od 1john2
mozna by to pro zacatek chtelo napsat aspon sestavu...
dlouho pracuje? kdy? hned po startu? nebo az pri nacitani WXP? nemas nejaky antivir, ktery ti zapne po startu WXP?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:17
od CvrD-Da
jj AMD Athlon 2800+ , 512MB RAM , Saphire RADEON X800 GTO 256MB
sem ji chtel napsat uz predtim ale zase to udelalo no pracuje az se to nacte do WinXP a mam AVG

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:25
od 1john2
zkus se pomoci tohoto programu http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml podivat ktere aplikace ti pri startu najizdeji, neni jich zbytecne moc?(da se primo mrknout do registru pokud vis kam)
netestuje ti avg po startu system? mohlo by ho to hooodne brzdit. taky bych zkusil uplne jiny antivir, co treba avast, pokud jsi z bohatych krajin tak nod32? osobne s avg nemam dobre zkusenosti.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:31
od CvrD-Da
toz z bohatych krajin zrovna moc nejsem ale tak da se to :)
jinak to pracuje tak 5min pak se to uklidni a nic to nedela tad treba si ctu neco na netu a sek....proste z niceho nic nepracovalo to nic to nedelalo a najednou se to sekne....

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 08:36
od Ares952
mno nevim jak u Tebe, ale ja mam jednou za pul roku problemy s restartovanim, pricinou je zapraseny chladic procesoru, ktery se prehrival a prehrival se pak i chipset, tak jestli nemas v biosu aktivovany neco podobnyho, zkus treba vycistit chladice

nicmene s dlouhym nabihanim to souviset nebude

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 09:06
od 1john2
kdyz uz jsi se ptal na ty viry, cim jsi to projel? co treba ad-aware, sbybot-search and destroy?to avg mas aktualizovane?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 13:53
od CvrD-Da
takze sem projel kompletni test AVG a nic to nenaslo
a tim prehranim to asi taky nebude sem to vycistil trochu a nechal tak 3hodky vypnute a pak jak sem to zase zapl tak nejak po 5minutach hrani se to zase seklo...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 14:44
od 1john2
a co ty zbyle dva programy? stahl sis je?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 17:04
od CvrD-Da
jj ale nepomohlo zkusil sem to v nich neco tam povypinat atd aj sem odisnstaloval neco aby sem mel misto a udelal defragmentaci obou disku ale porad to same....

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 17:14
od CvrD-Da
no tak sem v tom vsechno pivypinal a nechal jen ovladac na grafiku a uz to po nacteni WinXP uz nepracuje ale porad se to seka.....asi tak kdyz sem 7min na netu tak se to sekne nebo kdyz hraju 7min tak se to sekne...... :(
a vubec...vsecko se dost dyl nacita load do her atd...a tak pred trema ctyrma dnama me to vsecko slo v poho.... :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 17:17
od 1john2
nemenil jsi nastaveni virtualni pameti? zkus si najit utilitu bootvis, primo od microsoftu, pouziva se na optimalizaci startu.... nic jineho me ted uz nenapada

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 19:27
od CvrD-Da
ale start je v pohode ale ty seky a jak je vsecko o neco pomalejsi....

ramka

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 19:43
od orpheus
hmm... to kludne moze byt aj ramka... ak mas moznost, vyskusaj inu... a ozaj, kolko volneho miesta mas na systemovom disku?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 19:48
od CvrD-Da
na C 6,2GB a na D 16GB