Stránka 1 z 1

Google photos a fotky ze sdíleného alba

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2019 15:50
od blackcc
Ahoj dotaz, omylem jsem si klikl ve sdíleném albu na ikonku mráčku se šipkou dolu - přidat do mé knihovny. Všechny fotky ze sdíleného alba mám teď ve svých fotkách - ve své hlavní knihovně. Víte prosím, jak tuto akci vzít zpět? Díky :)