Google Disk - mé uložiště/koupené uložiště

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Do fóra se už nepřihlásíte přezdívkou, je potřeba e-mail. Hned teď se podívejte, jakou e-mailovou adresu tady používáte a zapište si ji: odkaz Uživatelský panel v hlavičce –> záložka Profil. (Podrobnosti)

Odeslat příspěvekod FrutyZko 1. 6. 2022 19:19

Dobrý den,

mám dotaz ohledně Google disku, který využíváme pro různé projekty.

Mám nasdílenou složku na svém soukromém Google učtu. Složka je hlavní složkou projektu s podsložkami - jedná se o koupené uložiště 200Gb.
Vkládal jsme tam už přes svůj účet několik souboru kolem 3Gb.
Některé soubory se uložily jakoby v mém uložišti, i když jsou v uložišti uložené na sdíleném disku.

Jak je to možné, když to nahrávám okamžitě do sdíleného disku?
Jak je možné toto eliminovat, aby vše bylo nahráno hned na tom původním disku.
Když teď vymažu soubory, které jsou jakoby uložené na sdíleném disku, z mého disku, kde mi ukazuje že zabírají místo, smažou se i z původního disku?

Děkuji za odpovědi.
FrutyZko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MildaX 4. 6. 2022 01:03

Odhaduji, že kapacita se počítá tomu účtu, ze kterého bylo nahráno a ne tomu kdo vytvořil samotnou sdílenou složku. Takže buď to nahrát přes ten placený účet, nebo to do něj z složky stáhnout (nevím jestli to jde). Podobně jako u sdílených alb fotek.
MildaX
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků