Gmail

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Roman N 1. 10. 2023 11:13

Dobrý den, z důvodu nemožnosti otvírání odkazů v Outlooku jsem si zřídil Gmail a přešel kompletně na Google. Ještě moc neovládám práci s Gmeilem, tak jsme se chtěl zeptat, zda lze nastavit potu tak aby Doručena pošta a můj přidaný účet N*****.R@s******.cz byly v jedné složce Doručená pošta. Nyní mám složku Doručená pošta a štítek s Najbert.R@seznam.cz. Byl bych rád, aby to bylo pohromadě. A také jak nastavit Gmail, aby se znovu nenačetli e-maily, které smažu znovu. Po určité době (dny) se mi znova načtou již smazané e-maily znovu. Tak jak poštu nastavit. Děkuji za případné rady.
Naposledy upravil Roman N dne 1. 10. 2023 12:50, celkově upraveno 1
Roman N
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 1. 10. 2023 12:40

Jméno v e-mailu si vyhvězdičkuj kvůli spamu.

První problém bude patrně důsledkem nastavení stahování e-mailů ze Seznamu Gmailem. Zruš ho a na Seznamu si vytvoř pravidlo, které bude veškeré příchozí e-maily přeposílat na Gmail.

Druhý problém netuším. Nic takového se u mě neděje. Jak ty e-maily mažeš? Z webového rozhraní, nebo klienta? Nesynchronizují, respektive nestahují, se tam opět kopie smazaných e-mailů odjinud?
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman N 1. 10. 2023 12:52

Děkuji za upozornění. E-maily mažu v Gmailu.
Roman N
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Roman N 1. 10. 2023 22:11

Mohl bych ještě požádat jak nastavit poštu na odchozí e maily. Po vytvoření pravidla v Seznamu na přeposílání veškerých e mailů do Gmailu a napsaní odpovědi na přeposlaný email mi přestalo fungovat odesílání odpovědi z Gmailu. Můžete mi poradit jak to nastavit. Děkuji.
Roman N
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sodrak 3. 10. 2023 15:34

:?:
Naposledy upravil Sodrak dne 3. 10. 2023 20:33, celkově upraveno 1
Sodrak
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 3. 10. 2023 20:01

Mě to normálně funguje. Akorát je třeba vše patřičně nastavit v Účty a import > Odesílat poštu jako.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý