Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Už je to 2.110GBWURMi píše:Co z toho autory gmailu maju, ze zadarmo poskytnu niekomu 1GB miesta na disku? To robia len koli reklame na google? Google je aj bez toho najznamejsia stranka na svete.
WURMi píše:zadarmo poskytnu niekomu 1GB miesta na disku
cache píše:WURMi píše:zadarmo poskytnu niekomu 1GB miesta na disku
ak pouzijes ten znamy googledrive, tak okamzite zmazu tvoje konto, preto je aj vyvoj googledrivu ukonceny (uz pomerne davno)
WURMi píše:Nemal som namysli googledriveMal som na mysli gmail. Vela ludi casom to miesto na gmaile zaplni blbostami lebo sa im to nebude chciet vymazavat
adamek.jan píše:Ono to neni zadarmo, Gmail je plny reklamy! My, cesi, mame ale to stesti, ze piseme cesky, a tak se s ni setkavame minimalne, nebo vubec. Zkuste ale poslat par emailu anglicky...
kubakod píše:Google vydelava jinde, poskytuje i placene sluzby.
To není pravda.Jen při velkým trafficu ti pozastavěj účet na 24hcache píše:WURMi píše:zadarmo poskytnu niekomu 1GB miesta na disku
ak pouzijes ten znamy googledrive, tak okamzite zmazu tvoje konto, preto je aj vyvoj googledrivu ukonceny (uz pomerne davno)
Luks píše:To není pravda.Jen při velkým trafficu ti pozastavěj účet na 24hk/quote]
cache píše:hmm, mne viaceri vraveli, ze im zmazli ucet..
Muhaha.....mě se to ještě nestaloChristof píše:cache píše:hmm, mne viaceri vraveli, ze im zmazli ucet..
Nebylo to náhodou po tom, co klikli na "Delete Gmail account"?>/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků