Stránka 69 z 85

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:17
od Philco
Není dostupná ani stránka ICQ.com, takže nějakej zásadní problém....

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:22
od Michalek
Cítím se osamělý! :D

[13:21] *** Error logging into ICQ: Invalid password. If you are sure your password is entered correctly, try changing the password from the AIM webpage.

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:23
od sevao
tak nejede ani meebo.com ani icq.com ani qip. Tak snad to spadlo na dobro :-D

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:24
od hekrhy
Miranda, ICQ OscarJ 0.3.8.105, všechno funguje normálně (zkoušel jsem se i odhlásit a zase přihlásit), jenom těch online kontaktů mám možná o něco míň :-)) jinak přihlášení přes meebo mi taky nejde...

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:25
od EasyDaviD
Tak na QIP Infium mi ICQ jede

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:27
od gifter
Tak jsem to schválně vypnul, abych zjistil, jestli to rozjedu, ale nejde to.
Kdo má i jabber, jak já, tak mu to může být celkem jedno.

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:27
od christian
Philco píše:Není dostupná ani stránka ICQ.com, takže nějakej zásadní problém....


před chvílí fungovala a funguje,akorát je to strašně pomalý

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:28
od Deleted user
Pravda, online kontaktů mám taky málo... a jen pro zajímavost - tito klienti se mi teď zobrazují v CL, např. ICQ 5 úplně vymizelo:

Obrázek

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:29
od peter.bb
mne uz ide, jedine co funguje je novy icq6. icq.com funguje ale len tak zobracky, ze treba dlho cakat a refreshovat... ked som icq6 spustil, vyskocilo milion reklam, dufam ze to rychlo opravia a mozem ist spat na qip...

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:32
od Philco
christian píše:
Philco píše:Není dostupná ani stránka ICQ.com, takže nějakej zásadní problém....


před chvílí fungovala a funguje,akorát je to strašně pomalý


Při pokusu kontaktovat server http://www.icq.com vypršel časový limit. Já se na ní teda nedostanu....

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 13:37
od hekrhy
Majkl vP.: já mám online i dva lidi s ICQ 5.1, ale je fakt, že oni tam visí snad nonstop...takže dřívě přihlášených lidí se ten výpadek asi nijak nedotkl

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 14:01
od guttuatr
Ano, nejdemi icq 5.1 a ani stranka http://www.icq.com, se mi ted nechce nacist. >:-( Ale nekterym kamosum icq jde v poho dal..

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 14:08
od Klesta490
Kopete ani meebo nejede. (hlasi ze zadavam spatne heslo). Mirandu sem jeste dneska nezkousel bo sem jeste nebyl ve WIN.

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 14:35
od Doom4
Mám ten samý problém s heslem

Re: Funguje vám ICQ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 5. 2008 14:36
od martin_o5
Infium 9007 to u mě vyřešilo... ICQ6 v PC nechci ani za nic :oboze