Stránka 13 z 85

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:24
od PG
Takto xlapi, skusajte ICQ.dll s http://jokusoftware.wz.cz/miranda/ tento by mal ist aspon tento mi ide skusal som ine nesli . A kamosa s ICQ5 tez v kuse odpaja :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:27
od glaver
YEAH !!! stačí se nepřipojit přes login.icq.com, ale třeba přes icq.mirabilis.com ;)

Taky

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:41
od softmann
Zdravím všechny, mě to jede v pohodě, nechci to zakřiknout, ale známýmu jsem se s tim mořil včera, pak se to rozjelo a dneska měl zase problémy, blbne to od pátka. Jednou se mi stalo v Agille, že mi to půl dne hlásilo, že mám chybný heslo, jinak v pohodě

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:47
od Mobil-man
me to vcera k veceru neslo, dneska od rana do asi 15hod slo a tedka zase nejde

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:50
od glaver
stačí se nepřipojit přes login.icq.com, ale třeba přes icq.mirabilis.com

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:53
od hekrhy
2 glaver: tohle nepomuze, nepripoji se ani icq5, ani miranda...

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 15:57
od PG
2 glaver : a pisalo to este pred 5 min 10060 error :-) na mirabilis.com

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:10
od Ozzy
Mám verzi Pro 2003b a funguje mi normálně..... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:10
od glaver
lol, no tak me to pres ten default server nejede, ale pres tenhle jo ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:16
od Aljosha
2 glaver: Tohle opravdu není řešení, zkoušel jsem několik serverů pro připojení, několik klientů pod Win i Linuchem a stále chyba "0401". Něco mají rozbitý. :-/ :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:18
od Sendak
Já mám ICQ 2003b a normálně mi nefunguje..

Technická

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:24
od Iceman
Co jsem tak slyšel tak ICQ většinou nejede lidem co mají AVAST. To je nějaké divné.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:26
od Mobil-man
Tak si tam pridejte i lidi, co maji NOD32 :)

Re: Technická

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:28
od Aljosha
Iceman píše:Co jsem tak slyšel tak ICQ většinou nejede lidem co mají AVAST. To je nějaké divné.d/quote]


Nemám Avast ani na jednom PC (ve WinXP NOD32 a Linuch bez antiviru) a nejede to stejně. Spíš si myslím, že je nějakej problém s padající databází, protože některý UIN se (byť komplikovaně a třeba na několikrát) přihlásí, jiný ne. :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2006 16:41
od christian
Mobil-man píše:Tak si tam pridejte i lidi, co maji NOD32 :)


NOD32 mam taky a uz mi konecne jde ICQ bez problemu (Miranda)..