Stránka 1 z 3

Jede vám email.seznam.cz ???

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:25
od labid
Mně už asi hodinu píše že "NĚKTERÁ Z KOMPONENT SYSTÉMU NEBĚŽÍ", to už tu dlouho nebylo... Že by se Seznam teď po zakoupení Email.cz soustředil na nespolehlivé a nefungující služby???

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:29
od suah
tiez mi to nejde :?

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:32
od halbi
jj, taky stejny problem

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:34
od botepidemic
LOL tak ja si marne lamu hlavu s nastavenim mail klienta a chyba je na jejich strane :D

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:38
od johnnym
Taky mi to nejde, ani přes webové rozhraní a ani přes Thunderbirda...chyba na straně Seznamu

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:39
od misel1
nejde i když to u nich funguje páč to máme v práci bloklý :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:41
od Rolf
Hmm, každou chvíli nějaká komponenta neběží, o jejich druhé službě email.cz radši ani nemluvím. Marně přemýšlím, kdy měl naposledy nějaký výpadek mail na Centru nebo na Volným.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:42
od dizis
jj, už mi to dokonce tu hlášku napsalo včera a dneska se tam nedostanu vůbec, tak jsem si musel udělat mejl na centrumu :?

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:57
od Rolf
Doufám že se alespoň neztrácí maily jako na té jejich druhé službě email.cz

Nefunkční Seznam.cz

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 13:59
od Ozzy
Nefunguje mi ani e-mailová schránka ani se nemohu dostat na chat Lidé.cz :(

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 14:12
od a
nejde

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 14:13
od tOplOaDer
Mě to jede....15:18

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 14:14
od vX
newaliiiiiiii uz ani pingy

Re: Jede vám email.seznam.cz ???

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 14:29
od Mike Wazowski
labid píše:Mně už asi hodinu píše že "NĚKTERÁ Z KOMPONENT SYSTÉMU NEBĚŽÍ", to už tu dlouho nebylo... Že by se Seznam teď po zakoupení Email.cz soustředil na nespolehlivé a nefungující služby???n/quote]


Notifikace fungujou, ale do schránky se dostat nedá.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2005 14:31
od .ParadoX.
nejde potvora :-/