Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2007 19:05
od littleon
ethano píše:Já bych tu Audigynu rozhodně bral (když ne nic lepšího :) ) - aspoň v případě, že jako deska bude ten Gigabyte. S tou druhou nemám zkušenosti, takže nevím, ale už jsem slyšel ty úžasný "high definition" audio na různých deskách, a poslouchat se to teda nedalo - i když zvukový efekt při pohybu myši má taky něco do sebe :)

btw. KVALITNÍ x 5.1 sluchadla - jak to jde k sobě dohromady? :shock:=/quote]


Nevím, poslední roky používám integrovanou. Žádné nežádoucí zvuky při pohybu myši apod. Pravdou ale je, že si komponenty vybírám pečlivě. GB neberu. A to srovnání mám doma. V Šuplíku mi leží jedna Audiga.

5.1 a kvalitní sluchátka nejdou dohromady? Ale no tak...

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2007 22:29
od killswitch
nejake spatne zkusenosti s GB?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 00:51
od ethano
GB desky jsou v pohodě, jen mě překvapilo, že i HD audio u GB vydává stejně příšerný pazvuky, jako AC 97 od ASUSu - snad jen s tím rozdílem, že u HD audio jde líp rozeznat pohyb myši třeba od skrolování :)

Jinak "kvalitní" 5.1 sluchátka jsem ještě neslyšel (tím netvrdím, že neexistují), ale rozdíl u výstupního zvuku mezi integrovanou zvukovkou a SB Audigy pozná snad každý i na špuntech za pětikilo. Co se týká vstupů, vyjde to skoro nastejno - prostě ***** - a hlavní důvod, proč ani tu Audigynu nepoužívám.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 05:20
od littleon
killswitch píše:nejake spatne zkusenosti s GB?


Moje osobní zkušenosti. Lidi je tu dost chválí (převážně), ale já bych si jí prostě nekoupil.

2 ethano... jak říkám. Nemám za poslední léta špatné zkušenosti. Netvrdím, že je mít nemůžeš. Ale tvrdím, že na své dřevěné repro soustavě mezi Audigou SE a integrovanou HD (a na Asusu A8R32-MVP Deluxe AC97) rozdíl nepoznám. Pokud bychom se bavili o Audigy 2 nebo 4, je to jiná. A na "špuntech za pětikilo" nepoznáš rozdíl mezi integrovanou zvukovkou 2.0 a Audigy Pro (když jsme u toho přehánění). Už jen kvůli rozsahu repro v této cenové hladině. Navíc tvůj názor zavání Pro zvukovkou, která se nejen nevejde do autorova rozpočtu, ale pro běžné použití PC nemá ani smysl ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 07:04
od killswitch
nikde nemuzu najit blizsi specifikace (frekvence) te palit x1950pro.. a co je horsi, nenasel sem jediny shop, kde by ji meli :( nevite nekdo kde hledat? za jakekoliv info budu vdecny.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 07:37
od Bibendum
Ten Palit už jsem taky nikde nenašel, doporučil bych ti místo ní tu x1950pro od Asusu. Nebo se zkusit zeptat na ten Palit pana Štěpance jestli by ho nesehnal.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 08:23
od killswitch
a co takhle vzit ten sapphire a dokoupit ac accelero s1+ten turbo module? nebo je lepsi dat jeden 12cm vetrak (pokud to vubec jde)?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 13:16
od Master Awast
To je taky řešení, ale dražší...

Vem verzi 1950GT (teď i se hrou GRAW2 - je docela dobrá) a přetaktuj...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 14:21
od killswitch
Master Awast píše:To je taky řešení, ale dražší...

Vem verzi 1950GT (teď i se hrou GRAW2 - je docela dobrá) a přetaktuj...t/quote]


drazsi to jo, ale myslim ze tissi a ucinejsi. nebo ne? a co myslis ze je lepsi k tomu acceleru? ten turbo pack nebo jeden 12cm vetrak?

a jeste se chci zeptat, jaky je vykonovy rozdil verzi x1950pro a x1950gt.

edit: ted sem se docetl ze si accelero s1 x1950pro nedava..