Stránka 1 z 4

Sestava pro BOINC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:19
od kamil2268
Cau,
přemýšlím, že si postavím sestavu na boinc.Na mojí P4 je spotřeba trochu mimo.Takže cena tak do 8 tisic.Jen bedna samozřejmě.Co nejvykonější procesor, zbytek je mi jedno jak bude vypadat.provoz 24/365.

THX za navrhy :-B

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:25
od NovaD
Za 8000 ?Tak to si nasetri a potom to skus :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:26
od kamil2268
Proč bych mě setřit?Za to postavis slušný PC.Jen chci aby to mělo dobrý procák zbytek je mi jedno jaký bude :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:38
od nosiris
to se fakt vyplatí kupovat new PC kvůli boinc????

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:39
od kamil2268
Jj kdyz už to stavím tak kvalitně.Nechci žádny repas :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:40
od nosiris
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=122876 koukni sem
o ten litr co chybi do těch osmi přidej na CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:43
od kamil2268
Jo na to jsem se díval, ale jaký?postavit to na intelu nebo na AMD?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:44
od Noclaf
To ani nemusi - na BOINC sestavu nepotrebuje tolik pameti, mechaniku, ani tak velky disk.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:48
od kamil2268
Asi tak, pamet 1GB v pohode,disk 80GB, a dvd palirna na nic...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:52
od nosiris
já to asi pořádně nechápu ty to chceš jen a jen na bonic???? jinak na tom nebudeš nic jinýho dělat????

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 16:59
od kamil2268
Chapes to mooc dobře.Zapnu spustim,hodím do rohu, a přes vzdálenou plochu budu dělat vše potřebné.Na nic jineho to nebude, možná pár dnu do roku na tom pojede torrent, ale nic jineho. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 17:02
od nosiris
oki tak z té doporučené sestavy vem bednu MB zdroj ram k tomu 20GB HDD...
a zbytek dej do CPU.....
můžu se zeptat co z toho máš???? :)
stavěl bych tona AMD platformě

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 17:02
od pepelos
tak v tom případě nechápu, proč se tu ptáš, když od sestavy nepotřebuješ výkon, nic....

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 17:05
od kamil2268
Potřebuju vykon procesoru, vykon HDD nebo grafické karty, která je integrovná je mě šumafuk....

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2008 17:16
od pepelos
tak si to postav dle doporučené sestavy a kup si k tomu třeba amd x2 4600+EE..