Stránka 2 z 3

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 12:51
od Dusan
SATA III muze mit vyznam jen pri prechodu na nove typy SSD disku.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 12:59
od misek.cs
V taky cas mozem zobrat lacnejsiu dosku bez SATA III ?
http://www.alza.sk/msi-h61mu-e35-b3-d226031.htm

nejdem taktovat, nejdem sa hrat, proste mi treba zapojit do nej grafiku

a zoberiem tento chladic http://www.alza.sk/scythe-sckzt-1000-kozuti-d239295.htm

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 13:03
od KineCZek
Kozuti je ok a deska bohate staci.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 13:14
od misek.cs

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 13:18
od tramin
misek.cs píše:Neviem, radsej nebudem riskovat s 10m kablom a predsa spravim to HTPC pod TV

posledne co musim doriesit je este chladic na procesor, ten musi mat max. vyysku do 70 mm

nestaci mi tato doska http://www.alza.sk/msi-h67ma-e35-b3-d226033.htm ? alebo nejaka v podobnej cene ,



Chladič vem tento: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=86554

Jinak já osobně provozuji HTPC na Intel Celeron G530+Sapphire Radeon HD 6450 a nemůžu si stěžovat...

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 14:17
od misek.cs
mam este jednu otazku , grafika s pasivnym chladenim mi vojde do skrinky?

ostanem radsej pri kozuti

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 14:23
od KineCZek
Zalezi na tom, co budes od grafiky ocekavat. Velke karty, jako trega Gigabyte 6770 pasiv se Ti nevejdou.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 14:25
od Dusan
misek.cs píše:mam este jednu otazku , grafika s pasivnym chladenim mi vojde do skrinky?

ostanem radsej pri kozuti


Kup desetimetrovy HDMI kabel a normalni full ATX skrin a nebudes mit problemy. Rozhodne je snazsi (a levnejsi) sehnat kvalitni desetimetrovy HDMI kabel nez se snazit tise uchladit komponenty v malinkate skrini.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 14:37
od redmond
Dusan a pocitac budes chodit zapinat do inej izby.
Ja sa vyvalim na sedacku a po stlaceni jedneho tlacitka na ovladaci Logitech Harmony 650, sa zapne nasledujuce:
1, zapne sa TV
2, na TV sa prepne vstup HDMI1
3, zapne Reciver
4, na recivery sa prepne vstup kde je pripojeny PC cez HDMI kabel
5, zapne sa PC (domontovany iMON Inside)

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 14:52
od misek.cs
Od grafiky ocakavam ze nebude mat problem prehrat full 3D , nic ine , stacila by aj slabsia grafika?

ale bojim sa 10m HDMI kabla ze mi nepojde dobre full 3D, ze nieco sa pobabre, ja sa do toho nevyznam

Ak by som ale dal normal skrinku :

SKRINKA : http://www.alza.sk/coolermaster-elite-341-d159583.htm
ventilatory : http://www.alza.sk/noctua-nf-s12b-flx-d120550.htm , dopredu a dozadu
prachovy filter: http://www.alza.sk/silverstone-grille-a ... 252730.htm
chladenie CPU : http://www.tichepc.sk/AC-Alpine-11-Pro- ... =001005015

a aky hdmi kabel, nemusi byt z Alzy

PC je v tej istej izbe, aj keby bol ako HTPC alebo klasicka skrinka

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 15:06
od KineCZek
6450 uplne ok.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 15:48
od misek.cs

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 19:21
od karlos00x
stejne to leze z jedny nebo dvou fabrik nekde v cine...

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 22:06
od Dusan
misek.cs píše:ale bojim sa 10m HDMI kabla ze mi nepojde dobre full 3D, ze nieco sa pobabre, ja sa do toho nevyznam


Vyhoda HDMI, ze diky digitalnimu prenosu vicemene nehrozi, ze by se zhorsovala kvalita. Bud to pujde nebo to nepujde. Deset metru neni zadny zasadni problem, jak rikam ja mam patnact.

redmond píše:Dusan a pocitac budes chodit zapinat do inej izby.
Ja sa vyvalim na sedacku a po stlaceni jedneho tlacitka na ovladaci Logitech Harmony 650, sa zapne nasledujuce:
1, zapne sa TV
2, na TV sa prepne vstup HDMI1
3, zapne Reciver
4, na recivery sa prepne vstup kde je pripojeny PC cez HDMI kabel
5, zapne sa PC (domontovany iMON Inside)


Tohle samozrejme neni problem zaridit i s pocitacem za zdi.

Re: HTPC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2011 22:33
od misek.cs
Aky mas kabel? ale asi fullhd 3D obraz nepozeras cez 15m kabel?