takže vzhledem k tomu že jsem si pořídil macbook a přesunul tak veškerou praci z Deskopu s WIn na mac s OSX... svuj pred nakou dobou pracne sestavený deskop nepoužívám, mám ho už permanentně připojený k televizi, xbox gamepadu a hraji jen hry v konzole stylu pohodlne z gauce, a už sem tomuto lenošivemu stylu "konozlí" podlehl, ovšem nechci kupovat ted umírající generaci konzolí a ani nevím zda pujdu do nexgenu, boužel zvykl jsem si na xbox ovladač a nechci PSKo ovšem Xbox ONe je stašnej srač a orpavdu si ho nekoupim stim co předvedli (vysi cena, slabší výkon, DRM...)
momentálně mam deskop pod stolem ve velke bedne a slozite 10ti metrovejma kabelama taham obraz a zvuk k televizi + mám i gamepad kabelovej takze jeste USB s Gamepadem, rad bych ten PC předělal na HTPC, do měnší bedny a přesunul ho někam na skřín k televizi...monitor prodám...
Sestava je i5 2400, 8gb ram, HD 7950 3GB BOOST Vaspor-X, 1x SSD, 1X 3,5 HDD, ZDroj seassonic-SS 500W, desku ani nepíšu ta je jasná že se musí vyměnit za nakou malou
potřebuji poradit s výběrem Bedny a komponentu co je třeba vymenit předpokládám ze z deskou i ZDroj
a jeste bokem, existuje naký SW co by PC zamkl do nakeho Inteface multimedialního centra ktere se da ovladat i gamepadem a muze se z neho zpoustet Hry, Media, Internet...rad bych se zbavil i myši a klavesnice pochopitelně