Stránka 2 z 2

Re: Ryzen 5 3600 v male mATX bedne, schudne ?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2019 16:25
od eLzyx
KineCZek píše:Jj, z toho pak vznikaji ta nedorozumeni. :D

ale i tak bych to tam zkusil narvat :D Flexibilní PCIE extender, dremel a vyřezat do těch větracích šachet otvůrky na SFP/RJ45 :D

-- 30. 10. 2019 17:28 --

jj od Číňana https://www.ebay.com/itm/AMD-Ryzen-5-PR ... SwOjxdLVRM

měl ho v akci za 2,7

Re: Ryzen 5 3600 v male mATX bedne, schudne ?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2019 17:27
od meda2016
muhaha píše:...ze bych si postavil dalsi/malej hypevisor ( openstack single node jako HV + k8s ) na homelab, .......

Jak máš HW sestavený ten nynější hypervisor? Co s tím vlastně v obýváku řešíš?

Re: Ryzen 5 3600 v male mATX bedne, schudne ?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2019 18:24
od muhaha
meda2016:
mam k8s bare metal a abych mohl resit autoscaling, tak potrebuji hypervisor, kterej to podporuje a bude tam ted navic / krome cloudu typu azure, gce, aws, existuje snad jen hostovatelnej openstack /, delam prototypovani platformy, dalo by se i ve virtualboxu ( vmware player uz potrebuje licenci pro vagrant napriklad), jenze ten treba neumi nested virtualizaci pro intel a trojty vnoreni uz by bylo hodne pomale a daleko pohodlnejsi je mit stroj, na kterym to muzu delat nezavisle na PC, proto tohle vlakno.
Prave mam NAS (SUPERMICRO CSE-721TQ-250B2) a nejak to k tomu musi zapadnout, v 2+kk neni misto na serverovnu a nejake tower servery, pritelkyne je celkem rozumna, kdyz vi, ze je to na praci, ale nejakou obludu by mi tam dat bohuzel nedovolila.

Re: Ryzen 5 3600 v male mATX bedne, schudne ?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2019 19:04
od meda2016
@muhaha -Díky za info. Tak to je nad mé schopnosti. Říkal jsem si, proč do toho pereš ty finance.
Jen aby tě přítelkyně nehnala, že tam fičí chlazení jak ve vánici.