Upgrade limit 12 tis

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod robi.r 5. 1. 2020 09:54

RG4 Regnum NEVYPADA SPATNE ALE JE DOST UZKA..jinsi rada by nabyla......a Asrock je matx...to uz do toho nejdu..instalace te velke rx580 a vetsi chladic a je problem, je to dost natesno a ta rx 580 dost hreje....
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 1. 2020 20:28

Chceš větší a lepší? Přitlač na rozpočtu; pak si v klidu kup třeba FD R6, či další obdobnou kvalitní, velkou a dobře chlazenou case. Desku můžeš vzít GIGABYTE B450 AORUS ELITE, pokud se ti nelíbí ta navrhovaná od AsROCK.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod robi.r 6. 1. 2020 11:27

No uvažuju o fd S....a ta gigabyte b450 Elite špatně neyada..otázka zda je tedy na nový ryzeny...ještě mám takovej dotaz že každej doporučuje tu msi b450 tomahawk
..proč?...
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod cardillaVILLA 6. 1. 2020 11:44

Co takhle použít google a udělat si svůj vlastní research? Pro inspiraci: link, link

Prakticky s téměř žádnou FD skříní neuděláš chybu - S, C, C mini, R5, R6, Meshify C.
cardillaVILLA
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 6. 1. 2020 11:50

Každá B450 deska by Zen 2 Ryzeny měla podporovat po aktualizaci BIOSu na nejnovější verzi. To platí i o té, kterou jsem ti zmínil výše. Proč každej doporučuje B450 TOMAHAWK? Nevím. Já ji třeba nedoporučuji... takže ti odpovědět nedokážu. Fractal Design S je fajn, pokud na ni máš, vem ji.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod robi.r 2. 2. 2020 15:30

Zdravim,
mam dotaz jakou skrin vyber sem zuzil na FD C nebo b qiut 500... jake s ni mate zkusenosti?
Puvodni FS S pada, je moc velka a dlouha.. diky Robi
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod cardillaVILLA 2. 2. 2020 15:39

FD C
cardillaVILLA
Junior

Předchozí stránka