po pár letech si jdu opět pro radu.
Potřebuji sestavit PC na střih videa, stříhám v Premiere Pro a nejhorší mám časy když aplikuji Warp stabilizer. To potřebuji zredukovat na naprosté minimum co v této cenové relaci půjde. Jak dlouho se to pak bude finálně renderovat je mi naprosto jedno, dávám to pokaždé na noc, takže ať se to renderuje klidně celou noc:-) Jde mi ale o svižné upravování a hlavně ten Warp.
Požadavek nehlučnosti : Stačí classic sestava, v téhle ceně se počítám stejně do LN nedostanu.
Účel pořízení sestavy : Stříhání videí v Premiere Pro 70%, 20% Photoshop a 10% hry.
Finanční limit : 24.000.-
Operační systém : Vlastním Windows 10
Sestavíte si PC sami? : Ano, sestavím si sám.
Co již vlastním : Vlastním zdroj Corsair HX520, chladič Noctua NH-U9B ( ten je ale dle oficiální kompatibility vhodný jen pro základní takty ), Grafiku Nvidia GTX 970 4GB ( tu bych si prozatím rád nechal, jestliže to nebude totální bottleneck, časem bych samozřejmě dokoupil mnohem lepší)
Co bych rád koupil:
CPU: AMD Ryzen 9 3900X
MB: ASUS PRIME X570-P
RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 (oficiálně jsou optimalizované pro Intel chipset, opravdu by to vadilo?)
Názor nechám na Vás na odborníky, proto to sem raději dávám, zdali nejsem opět úplně mimo

Mockrát děkuju!