No rád bych zůstal u té ceny na aukru, to znamená, že PC do cca 6500,- Kč. Samozřejmě bez monitoru, ten snad vyhovuje, bedny, klávesnici a myš také kluk má. Otázkou je, zda se dá něco solidního pořídit ( PC je totiž v pokojíku, kde i děti spí, takže něco tiššího ( jak jsem se dočetl, tak asi hlučnost Low Noise.
Součástí musí být originální operační systém Windows ( asi Windows 10, stejně nic jiného není... ). Nevím, zda se třeba dá použít něco z této sestavy ( např. HDD ). Jo a PC musí mít wifi - přenos internetu je do patra přes wifi a také kvůli wifi tiskárně. No a mělo by to zvládat nějaké hry - ovšem já jsem v tomhle ohledu fakt laik a umím pracovat jen s vyhledáváním na internetu... Nevím co ještě specifikovat.
-- 30. 3. 2020 19:05 --Zapomněl jsem na DVD - máme pro kluky spousty výukových DVD a přírodopisných seriálů
-- 30. 3. 2020 19:08 --Dal jsem za úkol klukovi, aby mi napsal, jaké hry hraje... za 5 minut mi to napíše
-- 30. 3. 2020 19:13 --nyní prý občas hraje: Roblox, Minecraft, Flatout 2, Need For Speed Payback, a chtěl by prý hrát Forza Horizon 4.