KineCZek píše:Priplatek vykon rozhodne zvedne, u takto nizkych rozpoctu je casto i kazda stokoruna videt. Vysledkem je tentokrat docela prijemna masinka se sesti jadry, sestnacti gigabajty pameti s celkem schopnou grafickou kartou.
20.005,- Kci5 9400f / 16 RAM / 500 NVME / 1000 HDD / 1660S
Dobrý den, nechci zakládat hned nové téma, tak se zeptám přímo k uvedené sestavě, která se mi líbí.
Potřebuji PC, které bude z větší části používáno na kancelářské práce - word, excel, outlook, občas otevření výkresu v CAD (jen otevření, bez editace...). Procházel jsem zdejší sestavy a nakonec se dostal k této "herní" sestavě. Dá se tato použít i jako primárně kancelářská a jen sem tam na nějakou starší hru? Nebo jsou požadavky na kancelářské PC jiné než na herní - myslím tím, že třeba u herního se hledí více na grafiku než na procesor a u kancelářského je třeba důležitější procesor a ne grafika? Vůbec se v tom nevyznám, tak abych nekoupil PC, který pak na primární kancelářské práce bude "pomalý". Možná je to hloupá úvaha a každé herní PC se dá v klidu použít na kancelářskou práci, tak mě hned nekamenujte. Děkuji.
Nebo vzít raději třeba tuto konfiguraci
https://www.czc.cz/czc-konfigurovatelne ... 14/produkt s tím, že by tam byl 480 GB disk, W10 pro, ale jen s integrovanou grafikou... Tady bych na hry mohl zapomenout, to chápu, ale výkon na kancelář by byl lepší???