FINANCNI LIMIT?
Max 40 tisic bez GK
OPERACNI SYSTEM?
Predpokladam ze Win11, neplanuji tedy kupovat DVD mechaniku tak si rad necham poradit kde koupit/bootnout z USB? Idealne kdyz mi to nachysta nekdo s kym se domluvim na stavbe PC
SESTAVITE SI PC SAMI?
Rad bych poprosil nekoho odtud jestli mi muze PC sestavit, idealne Brno a okoli ale nevadi mi dojet dal
BUDETE TAKTOVAT?
Ne
MONITOR + JEHO ROZLISENI?
pouzivam pracovni - 27" Dell P2720DC 2560 × 1440 (pocitam ze zaroven s novou GK koupim i monitor 144Hz)
KUPUJETE I PERIFERIE, NEBO JEN HOLOU SKRIN?
Jen holou skrin
Snazil jsem se inspirovat v predchozich vlaknech, tady je odkaz na kosik toho co jsem dal dohromady a budu hrozne vdecny za jakykoliv tip ci postreh co tam pridat/odebrat/zlepsit v danem cenovem limitu.
Je to teda cca 9 tisic pod limitem, ale neni v tom zahrnuto Windows a nechal jsem tam prostor protoze jsem si jisty ze jsem neco zapomel nebo se da vybrat neco kvalitnejsiho (napr. 64RAM misto 32, popripade lepsi procesor?). Dal jsem tam jen jeden SSD disk 1TB protoze jeden uz mam a ten muzu pouzit. Co se tyce planovane GK tak nemam jasno (nevim jestli hraje napriklad roli vyber procesoru), pocitam GK v rozmezi okolo 20 tisic.
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_6GDZ035ZVQ0155VR086A0P013986016FIV016FCN01683X016F8N01
EDIT: upravil jsem URL aby fungovalo, omlouvam se.
Dekuji mnohokrat.