Herní PC do 35k, Classic

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Daflon 22. 5. 2023 19:37

Dobrý den, chtěl bych si nechat poradit sestavu (vyjma monitoru, skříně, operačního systému, chlazení? a periferií). Chtěl bych si PC sestavit sám do skříně Fractal design define R5, kterou si nechám ze starého systému. Zároveň mi zbyl chladič Noctua NH-U12S, pokud by se dal použít?
Hraju převážně starší hry, ale občas přijde na řadu něco novějšího, převážně MMO a on-line střílečky.
Monitor budu používat 144Hz QHD, co se týče úložiště, tak za 5 let mám jen asi 300gb dat. Takže by snad 500gb na nějakou chvíli mohlo stačit. Nepotrěbuju žádné RGB ani podobné srandy. Jediné, co se mi líbí, je modulární zdroj. Nechci mít zbytečné kabely ve skříni, ale nutnost to není.
Taktování taktéž nehrozí, po kompletaci už se v tom dál nechci moc hrabat a nastavovat. Operační systém Windows 11 už mám.

Mockrát děkuji za případné odpovědi.
Daflon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 5. 2023 09:01

13400f
32/3600
4070
1+2TB
Semi-LowNoise

35.359,- Kc

POZNAMKA: Vzhledem k chybe ve funkci kosiku na eshopu TSB doporucuji odkaz otevrit v anonymnim okne prohlizece a toto okno pred otevrenim pripadneho dalsiho odkazu zavrit, aby nedoslo k pomichani komponent z vicero odkazu do jednoho kosiku. Eshop uz o teto chybe vi a na oprave se pry jiz pracuje. Diky za pochopeni.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Daflon 23. 5. 2023 19:51

Mockrát děkuju za pomoc
Daflon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 5. 2023 20:06

Rado se stalo.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN