Z hlediska hlucnosti i spotreby i tepla Te lepe vyjde RTX4070. Ano, vim ze 7800XT ma 16GB, a ze ma (prumerne o cca 3%) nekde vyssi vykon. Bohuzel vsak ma vyssi i spotrebu, navic o dost vyrazneji nez vykon, konkretne cca o 25%.
35.611,- KcPOZNAMKA: Vzhledem k chybe ve funkci kosiku na eshopu TSB doporucuji odkaz otevrit v anonymnim okne prohlizece a toto okno pred otevrenim pripadneho dalsiho odkazu zavrit, aby nedoslo k pomichani komponent z vicero odkazu do jednoho kosiku. Eshop uz o teto chybe vi a na oprave se pry jiz pracuje. Diky za pochopeni.Zdroj jsem nechal vykonny, protoze takto bude velmi tichy, spotreba sestavy bude stejna ... a koupi levnejsiho bys moc penez neusetril. 5700X, 32GB 3600MHz RAM, 1TB NVME na OS a 2TB NVME na hry a na data.
A to nejlepsi jsem si nechal na zaver. Po uprave chlazeni graficke karty, ktere lze provest bez vlivu na jeji zaruku, a po odbornem odladeni pujde o kompletne LowNoise sestavu. (Hlucne jako ten puvodni navrh to vsak zdaleka nebude ani bez uprav.)
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |