Tak na to pozor, takova 4090 je peckova karta, zvlaste v kombinaci s 11ks A12x25 na 650rpm. A 4070S je za ty prachy tez dost dobra. 4080S je zklamani, tj fakt. Ale to jsem rikal vsem uz od listopadu - me overene zdroje se tentokrat nemylily.
-
Kamarad hraje benchmarky? Ja Ti nevim ... treba benchmark strihu v Adobe mit 14700kf lepsi urcite bude (zvlaste s otevrenym power-limit -em se spotrebou vyssi, nez dva ty Ryzeny dohromady) ... ale v realnych hrach... Ale co ja vim ... treba je to akcionar CEZu, pak by to mozna smysl davalo ...
Nahodim navrh, ale dopredu rikam:
bude to drazsi => predpokladam tlak na snizeni ceny => abych vyhovel, dam slabsi grafiku, protoze jinde setrit nejde ==>> ve finale to bude herne slabsi sestava s nulovou sanci upgradu, ale aspon treba driv prijde pro dalsi ... taky fakt.
-
Erm ... co to meles s jakym pinem? (Fakt se ptam - sarkazmus [pro tech par milesekund] stranou.) Neboj, navrh vyse je tak ok, jak jen muze byt. A ten nize vlastne taky, zmenil jsem jen CPU na zadost + adekvatni zdroj + chlazeni + desku k tomu, aby to davalo smysl. (Karta ma 1x 12VHPWR konektor. Nema tri a uz vubec nema 8pin, buh vi na co koukate.)
-
75.339,- KcPOZNAMKA: Vzhledem k chybe ve funkci kosiku na eshopu TSB doporucuji odkaz otevrit v anonymnim okne prohlizece a toto okno pred otevrenim pripadneho dalsiho odkazu zavrit, aby nedoslo k pomichani komponent z vicero odkazu do jednoho kosiku. Eshop uz o teto chybe vi a na oprave se pry jiz pracuje. Diky za pochopeni.Po uprave chlazeni graficke karty, ktere lze provest bez vlivu na jeji zaruku, a po odbornem odladeni pujde (opet) o kompletne LowNoise sestavu.
Bohuzel, pokud se budeme chtit dostat zpet na cenu predesleho navrhu, znamenalo by to prechod ke 4070TiS ... coz realne vyusti ve velmi vyrazny pokles vykonu. Castecne, o cca 2k, lze cenu snizit omezenim kapacity datoveho disku na 2TB. Ale doporucitelne to pri velikosti (a trendu zvetsovani) dnesnich her spise neni.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |