Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 19:57
od Martinoslav
Pozor, Noctuu NHU12F jsem koupil, ale kdyz jsem ho nainstaloval, tak se pocitac ani nerozebehl. Zkousel jsem to Xkrat sundat a zase namontovat abych vyloucil svoji chybu, ale neslo to ani jednou. Pak jsem vratil zase puvodni chladic a vsechno slape. Nevim kde byla chyba. S nejvetsi pravdepodobnosti nesedela spravne zakladna chladice na procesoru.... Vzdy, kdyz jsem ho z procesoru sundal, mela na sobe teplovdnou pastu nerovnomerne otisklou, takze to fakt asi nesedelo. Mam stejny procesor a desku ASUS Premium Vista.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 20:00
od NovaD
Zdravim,mohlo to byt tym,ze ste dotiahol srubky na chladici az prilis a tlacili velmi na CPU,alebo ste zabudli dat pod srubky podlozky.Chladicom to byt nemohlo.Moze to byt tymi podlozkami alebo prilis dotiahnutymi srubkami

NovaD :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 20:28
od kurcatovium
ono obecně do socketu am2 se chladič dává... zvláštně... desku doporučuju vyndat v každém případě, rvát tam chladič uvnitř bedny... no nevím, docela "o hubu" ...

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 22:37
od Slacky
me teda socket AM2 prijde trivialni :D ...a proc ti to neslo netusim...a ze by chladic tlacil moc na procesor a ten kvuli tomu nefungoval to sem taky este neslysel :oops: ...a kdyby tam byl spatnej kontakt mezi CPU a chladicem se me taky nezda kdyz tam byla pasta...nekdo uz tu prece i provozoval PC bez pasty natvrdo a fungovalo, aspon sem to nekde cet newim jestli tady :D ...ale fakt divny newim este se me to nestalo nastesti :D

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 12:29
od Martinoslav
Me to taky prijde divny, ale desku i s chladicem jsem mel venku X krat a stejne to nepomohlo. Montoval jsem to vsemi moznymi zpusoby a pokazde jsem zapnul PC a nic... Pak jsem tam vratil puvodni chladic a zadny problem. To, ze tlacil chladic moc nebo malo na procesor me take napadlo a zkousel jsem ruzne povolovat nebo dotahovat sroubky. Podlozky nechybely, dal jsem je tam vsechny a spravne.. ;)

Holt chladic vratim prodejne a vezmu si za to 2GB ramky ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 19:35
od james11
a jak se tam ta Noctua montuje, popíše mi tu prosím někdo zhruba tu montáž? děkuji

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2007 15:55
od james11

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2007 16:12
od WulFgaR77
no tak to bych si nelajs...
case má 180mm a chladič 155mm ... vzal bych nějakou case 210mm

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2007 16:58
od james11
kua kvůli chladiči ještě abych měnil case :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 11. 2007 19:13
od james11
tak veznu tento, je nižší :-)

Noctua NH-U9F
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42572


dobrá volba? :)