Stránka 6 z 24

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2008 23:43
od 100bubu
xprasi píše:mám asus F2F s procesorem Core Duo T2300.
teploty:
Obrázek

Větrák běží prakticky pořád. Jak to zlepšit a snížit teploty? Díky za rady



Pozri sa sem:
viewtopic.php?f=938&t=1056525

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 12. 2008 03:57
od 100bubu
a tu su moje výsledky

viewtopic.php?f=938&t=1058590

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 5. 2009 17:29
od polack
Mám (možná) problémek
E2180 @2.6GHz, chladič nějaký 700g Cu, 120mm fan at 1500, idle cca 28°, burn <43°, měreno Everestem.
Ale: z idle do zatěže mi teplota skočí za 1 sec. o cca 10°C(a pak tam dlooouho zustane). Je to normální?

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 5. 2009 18:22
od kamil2268
ano je to možné, okamžitě se zvýší odběr a teplo se tak rychle neodvede...

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 03:17
od Agramon
jakej soft dovede měřit teplotu Athlona? zkoušel jsem třeba Core Temp atd. a ten mě hlásí že AMD neměří..

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 05:58
od kamil2268
core temp je pro intel cpu, pokud se nemýlím...použij speedfan...

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 07:10
od BigT
q6600 + AC Freezer 7pro pri 1200ot - 39°C

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 10:22
od DevAstor
kamil2268 píše:core temp je pro intel cpu, pokud se nemýlím...použij speedfan...

mýlíš se, core temp zjišťuje teplotu přímo z CPU a to staré Athlony neumí

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 11:59
od ArboriusCZ1
mr.nikdo píše:hele neco podobnyho mam na pevnym PC... a aspon me tam furt bezi Explorer tak na 50% (u XP) a kdyz ho dam vypnout, tak se tak nejak divne kousne komp... :(


Jestli vypínáš proces explorer.exe tak by sis o tom procesu měl něco zjistit o<:) :-D

Jinak Notebook 1.6 intel core duo OC -> 1.72
V klidu 39-42°
Zátěž 49° max (teplota místnosti +- 24°)

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2009 12:52
od Agramon
Devastor píše:
kamil2268 píše:core temp je pro intel cpu, pokud se nemýlím...použij speedfan...

mýlíš se, core temp zjišťuje teplotu přímo z CPU a to staré Athlony neumí


jj, to bude můj případ.. zkusím ten speedfan

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 5. 2009 18:01
od Agramon
Hmm, já mám docela zajímavý hodnoty, natož že jen brouzdám po netu a nic taktovanýho taky nemám..

co z toho je cpu temp2? grafiku mě to asi neměří..

Obrázek

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 5. 2009 18:36
od DevAstor

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 5. 2009 19:42
od Agramon
Wizard ukazuje totožný hodnoty.. nemůžu to mít nějak vyhrocený v biosu? :)

Obrázek


EDIT:

takhle vypadá můj bios

Obrázek

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2009 09:08
od pepos01
CPU AMD X4 Phenom 9950

idle: 49°C
burn: 70°C
( to vše s boxovaným chladičem- ale už nyní hledám kvalitnější náhradu ) :oops:

Re: Vaše teploty CPU

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 6. 2009 22:51
od Filo0
AMD Athlon 64 X2 7750BE (3.0Ghz) BOX
100% vetrák idle: 54°C
burn: 67°C