Další várka heřmánkového čaje na smíření. Neublíží, ale ani neléčí.
On ne každý je tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci...
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Python.p píše:Další várka heřmánkového čaje na smíření. Neublíží, ale ani neléčí.
On ne každý je tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci...
dockalacek píše:Aniž bych chtěl rýt, zajímala by mě souvislost mezi mizerným osazením a životností zdroje. Ve vší úctě k Behemotovi, který tady dělá jako jedinej pořádný testy zdrojů, už několikrát mě napadlo, jestli není moc přísný a jakou ty jeho testy mají vypovídací hodnotu. Pro koho jsou vlastně určený?
Než začal chodit sem, vesměs se do sestav osazovaly antiBehemotské zdroje. Sám Kin psal, že Bíkvajtů osadil desítky, možná stovky a že reklamace by spočítal na prstech jedné ruky. Jo, možná se za tu dobu změnilo osazení vnitřků, takže to možná platilo pro dřívější verzi, CM se tu nikdy moc neosazovaly.
Vzácně se shodujete na Corsairech RMx, ale ne každý chce dát za zdroj 2 500, že jo. Konkrétně mi jde o to, jestli Behemot trochu nezveličuje - Corsair RMx, CM 450M/550 a pak možná "zlatý" 350W Seasonic, a to je jako všechno?
Mimochodem, kde jsou ty časy 500W Seasoniců za 1 100-1 200. A netvrďte mi, že za to může oslabování koruny. Jaká je vlastně pravděpodobnost a riziko, že když si vyberu zdroj s horším osazením, že mi zgrajzne za rok, dva, a s kvalitním třeba za pět? Jasně, to riziko tím dost snižuju, ale konkrétní dopad, praktický? Čili to, že já bych se něčeho nedotkl ani klackem, nemusí znamenat, že někomu ten zdroj funguje bez problémů. Já bych neměl problém do kancl sestav osazovat i nové Eurocasy 80+/85+.
monikash píše:Kov taje.... Je otázkou, zda plasty ve zdrojích neobsahují byněco (co zabraňuje hořet třeba kobercům) je silně karcinogenní a snižuje potenci osob sedících v blízkosti .....
Sasar píše:dockalacek píše:Aniž bych chtěl rýt, zajímala by mě souvislost mezi mizerným osazením a životností zdroje. Ve vší úctě k Behemotovi, který tady dělá jako jedinej pořádný testy zdrojů, už několikrát mě napadlo, jestli není moc přísný a jakou ty jeho testy mají vypovídací hodnotu. Pro koho jsou vlastně určený?
Než začal chodit sem, vesměs se do sestav osazovaly antiBehemotské zdroje. Sám Kin psal, že Bíkvajtů osadil desítky, možná stovky a že reklamace by spočítal na prstech jedné ruky. Jo, možná se za tu dobu změnilo osazení vnitřků, takže to možná platilo pro dřívější verzi, CM se tu nikdy moc neosazovaly.
Vzácně se shodujete na Corsairech RMx, ale ne každý chce dát za zdroj 2 500, že jo. Konkrétně mi jde o to, jestli Behemot trochu nezveličuje - Corsair RMx, CM 450M/550 a pak možná "zlatý" 350W Seasonic, a to je jako všechno?
Mimochodem, kde jsou ty časy 500W Seasoniců za 1 100-1 200. A netvrďte mi, že za to může oslabování koruny. Jaká je vlastně pravděpodobnost a riziko, že když si vyberu zdroj s horším osazením, že mi zgrajzne za rok, dva, a s kvalitním třeba za pět? Jasně, to riziko tím dost snižuju, ale konkrétní dopad, praktický? Čili to, že já bych se něčeho nedotkl ani klackem, nemusí znamenat, že někomu ten zdroj funguje bez problémů. Já bych neměl problém do kancl sestav osazovat i nové Eurocasy 80+/85+.
Evidentně nejsou určené vám, protože u vás se jedná o ztrátu pudu sebezáchovy a schopnosti kritického myšlení. Behemont by mohl naopak ještě "přitvrdit", neboť je potřeba nazývat věci pravými jmény a neschovávat se za korektnost, nebo klišé "většině nevadí". Nečekám tvé pochopení, takový blázen nejsem. Vím, že budeš opakovat stále dokola své otřepané klišé.
Naopak ocením věcný a přísně kritický pohled Behemonta, který jako jeden z mála ještě drží kvalitu za cenu kvantity a jisté nepopulárnosti. Tím, že nesouhlasíte a opatrně se snažíte kritizovat tradičním stylem "hlavně si to s nikým nerozházet" znamená, že dělá své recenze dobře. Stává se z toho základní axióm, jako v životě. Věci se dělají dobře, pokud neziskovky, feministky, levičáci a sluníčka řvou, ještě lépe, když pochodují v mrazech a dešti. Normy a zákony platí pro všechny, nikoliv jen pro bílé.
Nemáš evidentně problém s ničím, v tom bude tvůj problém. Pokud něco víš o elektronice a elektrotechnice vůbec, obecnou odpověď dávno znáš. A když ne, tak se svět nezboří, tradičně to můžeš hodit na někoho jiného. Chce to jen najít nového Voldemorta, protože jsi ještě neviděl, co dokáže udělat špatné (nekvalitní) oddělení, nebo hloupé kondenzátory. Absurditu potvrzujete označením kancelářských sestav za póvl, který snese všechno. Opak je pravdou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků