Tak je hotovo, stěhování ze staré bedny do nové je za mnou

Nikdy jsem si PC sám nestavěl, takže to byla docela nervózní premiéra...
Stěhovalo se ze skříně Sileo 500 do nové Fractal Define XL R2 Black a zároveň s tím jsem měnil i chladič CPU ze Scythe Ninja 2 (+Noctua fan) na Noctua NH-D14. Tímto bych chtěl Fractal i Noctuu pochválit, jelikož vše bylo perfektně zpracováno a připraveno a i pro amatéra, jako jsem já, byla radost PC sestavovat, takže tuto kombinaci mohu včele doporučit.
Jediný problém byl s mojí kombinací desky Asus P7P55D, Noctua NH-D14 a GPU 5870. Všechno je to na mikrometr natěsnané na sobě a spony větráků na chladiči se přetlačují o místo s grafickou kartou! Ale vešlo se to, uff

Nutno podotknout, že Noctua na to na svém webu korektně upozorňuje...
Přestavbou jsem získal ještě větší ticho (i když prozatím dočasně funguji i se 3 původními Fractal fany regulovanými na 5V -> čeká se na skříňové Noctuy), skvělou možnost cablemanagementu, kdy jsem se zbavil té HRŮZY ze Silea, decentní a líbivý design, ale především ultimátní rozdíl v chladícím výkonu.
Teploty po regulaci mám v IDLE nyní o 6°C nižší a v zátěži o pro mě neuvěřitelných 17°C nižší! 
No nic, jde se taktovat

Nakonec přikládám foto před a po přestavbě. Stav po přestavbě ještě není finální, jelikož čekám na ty Noctua fany, takže kabeláž je zatím ještě docela provizorní (ale i tak 1000x lepší než v Sileu

)
Před: klik pro zvětšení...
Po: klik pro zvětšení...
BTW kabely od toho zdroje Enermax mají délku také na milimetr přesnou, vše vyšlo jen tak tak, hlavně pak přídavné napájení grafiky a základní desky

BENQ 32" BL3200PT, Intel Core i5-750 2,66GHz @ 4,0GHz, Noctua NH-D14, NVIDIA GTX970ME, ASUS P7P55D, Kingston 12GB DDR3, Crucial MX500 1TB, WD CB 640GB + CG 1500GB + Himura, Enermax PRO82+ 525W, Fractal Define XL R2 + 4x Noctua NF-S12B ULN