Nazdar mágové,
chtěl jsem vás všechny poprosit, jestli byste mi nenavrhli pár (ideálně jednu) vhodnou skříň pro moji sestavu, kterou teď postupně upgraduji. Prosím, nesmějte se zvláštně volené desce, ale tahle sestava má za sebou už 4 roky a bývávala to předsestavená HAL3000ovka - a dle volby zdroje (ChiefTec Arena

), který jsem nedávno vyměnil, tak někdy na začátku jejich prodeje. Tou dobou jsem neměl ani páru o stavění počítačů. Teď jsem se ale zaměřil na skříň, protože tenhle zohýbaný plech
a) vibruje úděsně
b) není kam strčit kabely
c) není kam dát další větrák - max jeden 82 mm, který tak nějak ten case není schopen (tiše) uchladit.
d) body b) a c) se bohužel rovnají celkem velkému hluku větrání a mírnému přehřívání
Původního HALa jsem tedy vykuchal jak v Kubrickově filmu a zbylo jen dle mého názoru skvělé CPU a právě ona základovka a ta hrozná bedna.
Sestava:
Základní deska:
MSI MS-7680 (mATX velikost)
CPU: i5-2400 s chladičem Silentium Fera 2
GPU:
Gigabyte GV-N960(je to ta "kratší" verze - než se do mě někdo pustí, proč jsem vzal tu a ne MSI Gaming - chtěl jsem vzít tu od MSI, která je pekelně vydařená, ale bohužel by se mi nevešla k té základovce. Překážela by tam kabelům

Ale naštěstí slouží dobře, je tichá - nečekaně žádné "Windforcnádo", jen neumí semi-pasiv mód. Kupodivu zvládá slušné přetaktování, ale o to se teď raději nepokouším právě kvůli příšernému airflow v té železné krabici. A beztak ji přehluší zdroj, dokud se chlazení nevytáhne nad ~55%, na kterých jede jen při 100% vytížení.)
Disky: 1 SSD (850 EVO) a 1 HDD (SG Barracuda, 3.5")
Zdroj: Seasonic S12II-430
Předem díky za konstruktivní odpovědi a pokud někdo přihodí pár rad - jaké fany dokoupit, popř. jaký další upgrade by byl vhodný, budu jen rád!

Zaf
P.S.: A byl bych rád, kdyby ten case mohl zůstat co nejvíce kompaktní, což chápu, že bude menší problém, vzhledem k dřívě zvolené Feře...