Stránka 1 z 1

Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:21
od SKK1903
Ahoj,
mám takový hloupý problém. Chladičů z procesorů z různých socketů jsem sundal už desítky, ale teď jsem narazil.. narazil jsem na socket A (462) a za boha nemůžu sundat boxový chladič. Máte někdo zkušenost? Přikládám fotky..

http://plavii1903.sweb.cz//03032010250.jpg
http://plavii1903.sweb.cz//03032010251.jpg
http://plavii1903.sweb.cz//03032010252.jpg


//Dodo677: přesunuto do správné sekce... :-)

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:27
od t85m
cez stred toho hlinikoveho chladica ide taka spona. Tak ju odkvač.

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:27
od Dodo677
No tu zelenou potvoru musíš vycvaknout a tím se uvolní ta uchycovací spona....a celej chladič půjde dolu... prostě prvně musíš uvolnit tu první stranu .... ono tenhle šystém byl hodně na prd....pozor ať neulomíš rožek CPU to by byla jeho smrt... :-)

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:33
od SKK1903
No, zkoušim to.. jakým směrem mám vyvinout pohyb na tu zelenou potvoru?

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:35
od Dodo677
No podle mě je to u všech těchhle chladičů stejně čili dolu zatlačit...aby se dole ty oka dostaly od těch plastovéch zubů....(to uvidíš...) a pak přitlečit k pasivu aby se spodek dostal směrem od procesoru ...a mělo by to byt uvolněný... :-)
EDIT: ... tady sou pěkný obrázky který by ti měli napovědět.... ;-) http://www.slcentral.com/articles/00/8/ ... /page8.php
Respektive tady...> http://www.forpas.us.es/aula/hardware/d ... %20AMD.pdf
Nebo tohle video > http://www.youtube.com/watch?v=ZudMx-GS1jM asi 2:20 :-)

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:42
od SKK1903
popravdě, asi jsem neumětel :-D
ano, zelenou potvoru jsem stlačil dolu a oka na tý sponě se dostaly od těch plastových zubů a pak tlačím směrem dolu (k pasivu) a nic.. :roll:

EDIT: díky moc, podívám se..

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 18:45
od Dodo677
No ono to nejde zrovna lehce... já si trochu pomáhal šroubovákem..ale chce to opatrně... :-)

Re: Problém s vyjmutím box chladiče - Socket A

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2010 19:03
od SKK1903
povedlo se :)
díky lidi, zvlášť Dodo677 ;)