Takze zdroj posielam behom tohto tyzdna na reklamaciu. Predajca mi odpisal, ze oni reklamaciu nemozu posudit, zasielaju to priamo vyrobcovi (co sa mi velmi verit nechce, skor to bude len nejake servisne stredisko). Pisete, ze zdroj nema co piskat, uvidime, co na to servisne stredisko, alebo vyrobca. Ak sa vrati z reklamacie, budem informovat o vysledku...
edit: Po precitani recenzii na alze, som zostal trocha v pochybach, ci sa mi zdroj na reklamaciu vobec oplati posielat. Neni to piskanie normalna vec u zdrojov tejto serie? Vy pisete, ze nie, ale ako tak sledujem, tak od Corsair piska asi kazdy 3 zdroj. V recenziach sa na piskanie stazuje vela ludi...
http://www.alza.sk/corsair-cx430-v2-d242454.htm#recenze+ Na dalsich forach CZ,SK a zahranicnych, som nasiel dalsie desiatky ludi s tym istym problemom - piskanie zdroja Corsair CX430. Citujem
"Su pouzite lacne cinske kondezatory Samxon. Primarny kondenzator ma 180 mikrofaradov, to odpoveda hodnotam 300W zdroja, nie 430" alebo
"Pozor na zamenu se spickovym CX400 vyrabenym firmou Seasonic. Ty prestal koncem roku 2010 Corsair dodavat a v nabidce se objevil CX430, ktery ma oproti CX400 o 10% nizsi ucinnost a mnohem horsi klicove soucastky.
Povazuji za dosti nesolidni krok od Corsairu". Co je najhorsie, piskanie sa prejavuje aj na druhej revizii (V2) tohto zdroja.
Je mi jasne, ze som tymto zdrojom slapol uplne vedla, ale to je to setrenie na vsetkom co sa da. No nic, clovek sa uci na vlastnych chybach. Objednal som ENERMAX ErPRO 80+ EES400AWT-ErP 400W, dufam, ze tento nesklame.