Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:14
od LUC.key
vsehchny cerne sou zem -GND takze je jedno s kterym to spojis. Jo pouzij treba kus dratku, musis je ale nechat spojene po celou dobu

to luc

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:21
od Newmi
ok. spravil som. takze nic. vetracik sa zatocil a to bolo cele, takze mozem zhanat zdroj. zeby som skusil ist to obchodaku nejaky omrknut?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:22
od Newmi
v sharku maju nejaky takyto: ZDROJ ATX 350W KME Ultra Tichy....vojde sa mi do skrine alebo maju vsetky zdroje rovnake rozmery?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:23
od Newmi
sice je tam napisane standartnych rozmerov, tak by sa asi mal

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:28
od LUC.key
Newmi píše:ok. spravil som. takze nic. vetracik sa zatocil a to bolo cele, takze mozem zhanat zdroj. zeby som skusil ist to obchodaku nejaky omrknut?


a nechal si tam ten dratet nebo si je spojil a dratek oddelal? Funkcni zdroj ti pojede celou dobu co budou ty kontakty spojene
jinak KME nic moc zdroje...pokud bys chtel kvalitni zdroj podivej se po 300W Fortronu ...prodava se za cca 800CZK

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:30
od metla23
Newmi píše:v sharku maju nejaky takyto: ZDROJ ATX 350W KME Ultra Tichy....vojde sa mi do skrine alebo maju vsetky zdroje rovnake rozmery?


Jeden schit ti pošiel a už sa chystáš kúpiť další? V sharku majú lacné
TAGANY porozmýšlaj o nich.
http://www2.shark.sk/index.php?ref=JHNp ... tjaWUnOw==

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:31
od Newmi
LUC.key píše:a nechal si tam ten dratet nebo si je spojil a dratek oddelal? Funkcni zdroj ti pojede celou dobu co budou ty kontakty spojene
jinak KME nic moc zdroje...pokud bys chtel kvalitni zdroj podivej se po 300W Fortronu ...prodava se za cca 800CZK


nechal..spojil, nechal spojene, zapol, chvilu cakal a vypol....no nemam moc na vyber, potom su tam zdorje az za 2500 SK a viac

to metla

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:33
od Newmi
no ved prave tam pozeram, nic lacne tam nevidim :-(( a uz vobec nie v TT

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:36
od LUC.key
tak to jo, zdroj je v haji. Zkus jiny shop prece neni shark jediny... Nevyplati se kupovat 2x *****...
No jinak si pro jistotu promer jestli sou disky v pohode - ty odchazeji spolu se zdrojem docela rady :(

Re: to metla

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:43
od metla23
Newmi píše:no ved prave tam pozeram, nic lacne tam nevidim :-(( a uz vobec nie v TT


2500.- je vela?
Aktiv PFC, Predpetová ochrana,odolnosť voči skratu.
Ak vela tak pozri nejaký FORTRON
http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=0001900286

to metla

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:45
od Newmi
tak do tej sunkyco mam

to luc

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:48
od Newmi
no fasa, a to jak zistim?...hodil som hdd do stareho kompu ale nechce ho detekovat, takze aj hdd mam v ..... ??

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:51
od LUC.key
mno ...po pravde receno bych se nedivil. Jestli mas multimetr zkus zmerit jestli ti nezkratuje neco na molexu (napajeni), popripade mohla odejit elektronika, ale je taky mozne ze tvuj "stary" komp ten HDD nepozna (i kdyz to myslim ze ne)
BTW naswitchoval si ho dobre? (master / slave ) ??

Re: to luc

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:52
od metla23
Newmi píše:no fasa, a to jak zistim?...hodil som hdd do stareho kompu ale nechce ho detekovat, takze aj hdd mam v ..... ??


No vidiš , na zdroji sa nešetrí

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2006 17:52
od LUC.key
jinak kazdy normalni zdroj by se sam vypl kdyby zkratoval napriklad prave prez HDD