Zachytávání videa z webových stránek

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Alesheck 19. 10. 2022 12:34

Ahoj, potřebuji poradit, jak uložit videa ze stránek. Jedná se o stránky vyžadující přihlášení, konkrétní adresu uvádět nemohu. Nevím, jak je to řešené, ale zkoušel jsem různé pluginy do Chrome a trochu to fungovalo a to tak, že když jsem některé z videí v rámci stránky spustil, tak ten plugin postupně zachytávat cca 0,5 MB soubory, které pak umožňoval uložit v nějakém pro mě neznámém formátu něco jako "*.webp" nebo "*.weba" (přesně nepamatuju). Dál jsem se zatím nedostal, zatím mi to přijde už natolik složité (a to ještě nevím, jak to převést na klasický video soubor), že vytahání všech těch videí by zabralo touto cestou spoustu času. Proto hledám nějakou jinou možnost, jak to udělat. Zkrátka ideálně SW, kterému zadám adresu, dám mu přihlašovací údaje a on mi jednotlivá videa z dané stránky vytahá a uloží ve formě video souboru přehratelného na PC ve standardních přehrávačích. Je to možné takto řešit? Děkuji.
Alesheck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 19. 10. 2022 13:15

A autori a majitele tech stranek zajiste souhlasi s tim, abys ta videa stahoval, ze?
JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod georg68 2. 5. 2023 10:01

Zdravím, mám podobný problém, ale nejdřív k tom tvému. To, co popisuješ jsou segmentovaná videa a stáhnout přes PC se mi je taky nikdy nepodařilo. Ale na mobilu jsem našel aplikaci Lj Video Downloader, která tato videa občas dokázala detekovat a stáhnout. Zkus.
Můj problém je teď aktuálně seriál na iVysilani pod názvem Bagdád Střed. Na českou televizi vždy fungovalo stahování přes program FreeRapid Dowloader, ale u tohoto seriálu ne. Něco se změnilo. Jiná videa stáhnout lze, ale tento seriál ne. Poradí někdo?
georg68
Junior

Odeslat příspěvekod georg68 2. 5. 2023 12:31

... no a pokud nic nezabere, tak už nezbývá než použít nějaký rekordér, buď SW nebo HW, což ale znamená celé video přehrát. A taky pozor na DRM, jinak se bude nahrávat černá obrazovka.
georg68
Junior