Stránka 1 z 1

Změna velikosti MPG

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 15:08
od BigSandy
Zdravim.Poradite někdo. :D
Mam par MPG videoklipu s různým rozlišeni a chtěl bych je převést do formátu podporovaným DVD (720x576 ,720x480)
V čem to pujde nejlepe.
Trapim se s ProCoder 3 ale bohužel nemohu zjistit jak zachovat puvodni dolby digital audio stopu.
ProCoder 3 mi vubec D.D. nenabidne.
Proč :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 17:16
od jech
MPG demuxni programem DGMPGDec, přes AviSynth jím nakrm HC enkoder a dostaneš video v požadovanym formátu. Zvuk vezmi původní .ac3 (Dolby Digital), který Ti vyplyvne DGMPGDec a spoj ho s videem.

Nebo můžeš na všechno použít program Avidemux.

Návody na všechny zmíněný programy najdeš na mych stránkách: http://jech.webz.cz/.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 17:46
od BigSandy
jech píše:MPG demuxni programem DGMPGDec, přes AviSynth jím nakrm HC enkoder a dostaneš video v požadovanym formátu. Zvuk vezmi původní .ac3 (Dolby Digital), který Ti vyplyvne DGMPGDec a spoj ho s videem.

Nebo můžeš na všechno použít program Avidemux.

Návody na všechny zmíněný programy najdeš na mych stránkách: url]http://jech.webz.cz/[/url].


Avidemux znam.Pro převod je vyborny.
Ale převadět 30 videoklipu a každych 20 minut nastavovat dalši. ???
Neco takoveho ale aby se daly zařadit do fronty a pak pustit frontu.

Stejnak by mně zajimalo jak je to stym D.D v ProCoder 3.
Dělam něco blbě.
Vyrobce piše že program umi pracovat s D.D

ocode]http://www.canopus.com/products/ProCoderSW/index.php[/code]

Dolby® Digital Audio Support — Common in DVD production as well as retransmission, ProCoder 3 supports Dolby Digital audio encoding for enhanced audio quality in less space. ProCoder 3 also allows you to add, swap, and remove individual channels of audio within the target format with the inbuilt channel mixer.e/quote]

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 18:43
od jech
V Avidemuxu si na hromadný zpracování můžeš napsat skript.

ProCoder nepoužívám, takže s tím Ti neporadím...

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 11. 2007 08:20
od BigSandy
jech píše:V Avidemuxu si na hromadný zpracování můžeš napsat skript.k/quote]


A nějaky navod v češtině jak napsat ten skript by nebyl. :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 11. 2007 11:57
od jech

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 11. 2007 12:12
od BigSandy
Tak to bude jednoduchši si otlačit ***** od židle a posedět par hodin u toho. :P

Neleze mi však do hlavy ten poměr stran.

Mam třeba videoklip 720 x 544
Toto neni format 3 / 4 ani 9 / 16
Co nastavit v pruvodci jako cilovy poměr stran.