Stránka 1 z 2

stahování internetového vysílání

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2008 18:14
od krta
zdr ,
jde stahovat internetové vysílání , kupříkladu TV očko na disk ??

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2008 18:19
od r34ktor
Všechno jde, když se ví, jak na to.

http://all-streaming-media.com/record-video-stream/

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2008 19:03
od JRD

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2008 19:28
od jech
A co ČT2? Jak tu stáhnu? To jsem nikde nenašel. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: stahování internetového vysílání

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2009 14:52
od JRD
Český Rozhlas
viewtopic.php?f=928&t=1074137
_________________________________
Postrádám možnost editace starších příspěvků :eh

Re: stahování internetového vysílání

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 9. 2009 17:08
od JRD
ČT 24
viewtopic.php?f=925&t=1086434
___________________________________________
Kdyby to šlo tak to přidám do předchozího přispěvku.

Re: stahování internetového vysílání

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2009 14:28
od Aslan
ahoj, dá se nějak stáhnout vysílání z TVcom.cz?? Zkoušel jsem Replay media catcher, VLC a ještě asi tři další softy ale nic nefungovalo :-(
Nevím jestli je to tím, že TVcom vysílá skrze Silverlight a ty softy si s ním neumí poradit...?

Šlo by to nějak?
Díky

nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 16:15
od minka
mám prosbu, potrebujemzajtra súrne nahrať z live vysielania na stránke CNN video, vie mi prosím niekto poradiť či je tomožné a ako
?

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 18:26
od facility
Ano je to jednoduche ...s VideoCacheView http://www.nirsoft.net/utils/video_cache_view.html

Obrázek

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 19:56
od minka
dik moc za radu, chcem ta este poprosit o podrobnejsi popis, moc by si mi pomohol, ako sa da vo vlc player ulozit to co sa prehrava, vzdy mi ide prehrat len jedno video z cache prave ktore je aktualne, on viac v cache napr. operi neulozi? dik moc este jedna vec ked som klikol live cnn international, to mi vobec neukladal do cache

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 20:06
od facility
Urcite si nastav v IE , Opere velkost Cache na disku aj 400MB !
Daj link na to ci ti nejde!

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 20:17
od minka
takze stranka cnn.com a teda ak to je zive vysielanie kliknem Live on CNN.com: CNN International 'World Report', ztoho mi este nic nenahralo, takisto ta chcem poprosit ako ulozit to video do pc dik moc

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2010 20:56
od facility
To video uz v PC mas len musis si to video v VideoCacheView dat ulozit do nejakeho priecinka ...a pouzivaj radej Internet Explorer....

Daj si volby>pokrocile>nastav si ....Dalej stahni si preklad do toho programu


Obrázek

Mne to funguje.......


Obrázek

Mam to vsetko v jednom priecinku...


Obrázek

Re: nahrávanie videa zo CNN

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 4. 2010 00:53
od minka
mne uz je to fakt trapne, akym sposobom si mam dat ulozit ten subor z videocacheview, dat nanho pravym alebo ako, nikde tam nemam ulozit alebo podobne, v tom rozsirenom nastaveni udavam len cestu kde je cache zlozka

Re: stahování internetového vysílání

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2010 23:02
od kejki3
Přesunu to, až to kočka vyřeší, bojím se, že to po přesunu nenajde ;)