Stránka 1 z 1

KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 8. 2011 22:24
od maceon
Dobrý den
Mohl by mi prosím někdo poradit jak můžu zajistit aby mi KMPlayer (3.0.0.1440) při přidání písniček do playlistu zjistil titul a délku stopy i u FLACů? U ostatních formátů, respektive u mp3 mi to funguje, ale tady ne. Vždy načte pouze jméno souboru. Předpokládám, že FLAC podporuje něco jako jsou ID3 tagy u mp3. Program Mp3tag, který používám na změnu ID3 u mp3 mi tagy u FLACů našel a upravoval.
Je možné, že mám jen něco špatně nastavené nebo mi chybí v KMP nějaký plugin?

Děkuji
Andy

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2011 06:37
od akira.uzai
nebylo by lepší používat na FLACKy spíše hudební přehrávač než video přehrávač, já používám Foobar2000 a mohu potvrdit, že nic lepšího na audio nenajdete na žádném z tří nejrozšířenějších OS

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 8. 2011 21:42
od maceon
Nevim.. KMPlayer je multifunkční - nevim o tom, že by byl pimárně audio nebo video přehrávač a to se mi na něm líbí, že nemusím mít v PC několik přehrávačů, ale stačí mi jeden. Jako můžu mít na audio třeba Foobar2000 (přiznám se, že ho neznám) a na video třeba VLC, ale kdyby to šlo, tak bych zůstal u KMPlayeru.

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 8. 2011 22:51
od Poltergeist
K M nestojí za nic, vyhodit a nainstalovat K Lite balíček = Media Player Classic a zaručeně to posviští tak jak má !

anebo na hudbu Winamp, mám tyhle 2, jeden na všechno a Winamp spešl jen na hudbu
akorát neumí APE a i to jde pak přidat, FLAC (= opencource k APE) umí absolutně v pohodě

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 00:20
od maceon
Mam pocit, že tu někdo nechápe nebo nechce pochopit mojí otázku. Já se neptal jaký je váš oblíbený přehrávač medií, ani jaký byste mi doporučili. Já se ptal jak zajistit aby mi KMPlayer načítal tagy u FLACů.
Děkuji

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 06:05
od kejki3
A jaký plugin používáš?
Zkus si nastavit podle http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4513

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 16:39
od maceon
No já tam žádnej plugin nikdy nedával.. používám čistě jenom to, co KMP umí. Ještě jsem nenašel web, kde se ty pluginy sháněj

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 17:19
od jarešek
Uvažoval jsi také o tom,že KMPlayer třeba tagy u FLAC nepodporuje a nemá ani žádný plugin,který by to zvládal?Ten korejský šunt co má aktualizace jednou za 2 roky žádnou podporu ,žádné forum ,žádný feedback mi do kompu nesmí,přepřáhni koně na něco rozumného viz .foobar nebo aspon winamp. 8-)

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 17:58
od maceon
no, myslim, že kdyby FLAC nepodporoval, tak ho nepřehraje. On ho přehrává docela obstojně =) jen s těma tagama má trochu problém..
Nevim jestli tu maj lidi problémy se čtením nebo s chápáním jednoduché otázky...

Jenom "kejki3" mi zatím napsal něco rozumýho.. ale trochu jsem to nepobral protože na těch stránkách o FLACích nic neni.. :(

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 18:30
od akira.uzai
Vy jste pane ale pěkný píp píp. Když vám odpovědi nevyhovují, tak se naučte používat Google a neotravujte tady ve fóru. A pečlivě si nastudujte jak se chovat při psaní otázek v internetových fórech http://hash.cz/inferno/otazky.html

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2011 19:43
od kejki3
jarešek píše:Uvažoval jsi také o tom,že KMPlayer třeba tagy u FLAC nepodporuje a nemá ani žádný plugin,který by to zvládal?Ten korejský šunt co má aktualizace jednou za 2 roky žádnou podporu ,žádné forum ,žádný feedback mi do kompu nesmí,přepřáhni koně na něco rozumného viz .foobar nebo aspon winamp. 8-)

1. má forum, dával jsem odkaz
2. na problémy reagují a vydávají nové verze
3. dokážete někdo reagovat na otázku, jak je položená? Nebo nereagovat, když nevíte?

-- 28. 8. 2011 20:48 --

maceon píše:No já tam žádnej plugin nikdy nedával.. používám čistě jenom to, co KMP umí. Ještě jsem nenašel web, kde se ty pluginy sháněj

Někde na jejich foru byl odkaz na sourgeforce. Více méně by to mělo fungovat přes ffdshow, ale nevím, abys instalací nerozhasil zase něco jiného. Vidíš, že se budeš muset obrátit na fórum KMPlayeru.

Prosím všechny diskutující, toto není vlákno: Jaký používáte přehrávač.

Re: KMPlayer u FLACu nenačítá délku

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2011 09:58
od maceon
Díky =)
Zkusim to.