Stránka 1 z 1

Adobe Premiere Pro CS 6 a AVCHD

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2013 09:20
od Jakub213
Zdravím,
mám zdraclovku Sony SLT A37, která nahrává video do AVCHD (.MTS). Pořídil jsem si na stříhání Adobe Premiere Pro CS6 a zjistil jsem, že po hození do timeline u videa nejde zvuk. Zkoušel jsem hledat na googlu, našel jsem, že tam mám hodit celou složku AVCHD z paměťovky, ale výsledek je stejný. Děkuji za všechny, kdo poradí, jak tam dostat video i se zvukem :). Jakub.

Re: Adobe Premiere Pro CS 6 a AVCHD

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 7. 2013 08:42
od w.i.n.k.i
Neporadím ti přímo, ale četl jsem, že stačí přepsat koncovku, ale na co teď netuším

Re: Adobe Premiere Pro CS 6 a AVCHD

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 7. 2013 08:48
od Jakub213
Už jsem zkoušel, přepsal jsem to na .mpg, ale nepomohlo to.