Stránka 1 z 1

Screen z videa

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2007 13:26
od GTO
Ako spravit screen z videa?? Ked datm prtsc to nejde da mi to len ciernu obrazovku... je na to nejaky free program??

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2007 13:31
od wojta
Potřebuješ obrázek celý i s oknem nebo vyextrahovat jen určitý frame. To druhé umí dobře VirtualDub nebo VirtualDubMod.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2007 13:32
od GTO
no virtualdub mam tak to vyskusam tam... dik

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2007 13:34
od cache
1) moznost (pre anglicke win, pre ine si to najdi sam):

- nastavenia obrazovky
- settings
- advanced
- troubleshoot
- posunut akceleraciu z full na none
- ok/aply
- pustit video, najst co chces grabnut, prntsrc
- nastavenia obrazovky
- settings
- advanced
- troubleshoot
- posunut akceleraciu na full
- ok/aply

2) moznost:

- nainstalujes si ffdshow ako univerzalny kodek pre filmy
- pri prehravani filmu dvojkliknes na ikonku ffdshow v systray
- najdes si grab, kliknes grab now a ulozi to snimok

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2007 14:02
od jech
VirtualDub je na to asi nejlepší, akorát je nutný potom převést barvy na RGB24, dělá z toho tuším RGB32 a občas to potom zlobí.

Pro sejmutí přehrávače i s videem stačí přepnout z overlay rendereru na jiný (například VMR). To co popisuje Cache v bodě 1) vlastně donutí přehrávač změnit renderer na softwerový. Ale každý slušný přehrávač (tedy ne například WMP) to umí změnit sám.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2007 11:28
od Tomasek1234
Proboha proc tak slozite?? BSplayer - pustis film a stisknes klavesu. Udela ti screenshot.
Nebo si najdi na netu ImageGrabber II ten dela celou serii screenu automaticky podle pozadovaneho poctu nebo casu.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2007 11:40
od Ripper-CZ
bsplayer je adware

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2007 11:48
od P.V.-KILLER
starsi verze ne :-)
např. verze 1.37

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2007 11:53
od Tarwas
jj bspalyer a klavesa p a pak to je v adresari prehravace

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2007 18:53
od JendaLinda
Já dělám screenshoty ve VirtualDubModu - pohodlné se nastavím na požadovaný snímek a uložím ho do BMP.