Stránka 1 z 1

Jak zachytit obraz v pauze z VMP 11?

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2007 20:44
od Frame
Nedari se mi zachytit staticky obrazek (v pauze) z videa prehravaneho na VMP 11, nero 7.
Da se grabovat snímky ja ko jpg i z plynule beziciho videa?
Prosim o radu, jak, nebo cim na to.
Potrebuji obrazek vlozit jako ilustraci do wordu.

Dekuji vsem za rady.

Frame

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2007 21:34
od Jirk4
VMP = WMP?
Jestli wondows media player, tak to neporadim snad jedine pres Fraps. Ale v PowerDVD udelas screen pres C, a v BsPlayeru pres P (kam se screeny ukladaji najdes v nastaveni)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2007 22:26
od oh01
Urcite pres FRAPS. Ale musis mit nejakou nizssi verzi. Ty vyssi jsou uz jenom na hry. Ale demoverze umi jenom 30sec. videa

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 00:33
od Frame
Fraps je OK.

Diky!

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 12:39
od jech
Program Taksi by měl být free náhradou za fraps, můžete ho taky vyzkoušet. Jinak třeba VirtualDub umí uložit kousek videa jako sekvenci obrázků. To je samozřejmě mnohem kvalitnější, rychlejší a jednodušší.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 15:23
od LopataCZ
Udelas to jednoduse,otevri wmp, nastroje - moznosti - vykon,dole upresnit a v tabulce odskrtni "Pouzit prekryvy" aby zustalo policko prazdne!! Potom uz jen das pouzit a je to :wink:
Pak muzes delat Screenshot treba jen tlacitkem na klavesnici
Prinnt Screen. Nebo osobne doporucuji skvely programek na Screenshot:
Kód: Vybrat vše
http://www.slunecnice.cz/product/ScreenShots/

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 15:29
od venousekh
LopataCZ píše:Udelas to jednoduse,otevri wmp, nastroje - moznosti - vykon,dole upresnit a v tabulce odskrtni "Pouzit prekryvy" aby zustalo policko prazdne!! Potom uz jen das pouzit a je to :wink:
Pak muzes delat Screenshot treba jen tlacitkem na klavesnici
Prinnt Screen. Nebo osobne doporucuji skvely programek na Screenshot:
Kód: Vybrat vše
http://www.slunecnice.cz/product/ScreenShots/


To nefunguje.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 21:18
od jech
Ale jo, tohle funguje. Pokud WMP pojede v něčem jiném než overlay, tak lze dělat screenshoty přímo. Ale proč to dělat takhle složitě, když to jde mnohem jednoušejš třeba VirtualDubem.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 21:21
od venousekh
Omlouvám se skutečně to funguje. Zapoměl jsem video zapausovat :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 6. 2007 14:45
od czbios
jak na to pomocí virtual dubu pls?

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 6. 2007 20:07
od jech
VirtualDub -> Video -> Copy source/output frame to clipboard
VirtualDubMod -> Video -> to samý + Snapshot source/output frame - možnost uložit snímek přímo jako PNG/BMP/TGA

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 6. 2007 10:35
od facility
FastStone 100% Spokojnost

http://www.faststone.org/

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2007 18:22
od alch77
...no a kam se ten snímek dostane??? a kde je ta schránka?!! nenabízí to možnost kam to uložit - takže sem zas v p...!!!.... jde mi o ten VirtualDub....

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2007 20:12
od jech
Neumíš číst? Musíš použít VirtualDubMod!