Stránka 1 z 1

rozdělení 500 GB disku

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:26
od Jar Jar Binks
Mám 500GB disk a budu tam mít převážně hry, hudbu, video a nějaké volovinky na Vista x32 (Otázka bokem: Kolik zabírají Vista na disku?). Je lepší rozdělovat disk na víc částí (např. pro hry, hudbu, ...) nebo je lepší jen C: (system), D: (data) ?
Díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:31
od r.polasek
Já bych volil C systém, D jiný systém, E data. Ale pokud nechceš mít dva systémy, tak c a d stačí.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:38
od rejnock
mno nechal bych si osobne tak 20 Gb na system a zbytek na datovy disk ,i kdyz ja bych to resil jeste jednim diskem.Napr nejaky mensi ale rychli disk jako systemovy a tech 500 Gb bych nechal jako datovy.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:43
od LOSER_
rejnock píše:mno nechal bych si osobne tak 20 Gb na system a zbytek na datovy disk ,i kdyz ja bych to resil jeste jednim diskem.Napr nejaky mensi ale rychli disk jako systemovy a tech 500 Gb bych nechal jako datovy.


Já mám 120 gb na XP a 320gb na data... (2 disky) jinak se píše RYCHLÝ DISK...

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:52
od Jackal
Kup si ještě jeden disk. Na 1 disku stačí C: a D: a na druhý disk odkládej to důležité. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 08:52
od rejnock
mno ja bych neslovickaril s pismenkama,jednak jsem disgrafik a pletou se me pismenka :) .Navicjsem v praci a porad nekdo neco chce tak si to posobe nekontroluju.Jako systemovy disk bych pouzil neco rychlejsiho treba nejaky SATA disk 10000 rpm staci tech 36 Gb .

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 09:45
od Tomasek1234
A to ja bych nedelal. Tohle sileni s 10k Raptorama mi prijde k nicemu. Mozna pokud nekdo pracuje s narocnejma aplikacema ale jinak vyhozeny prachy.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 10:05
od rejnock
prave ,,pisu co bych pouzil ja, pro neho by bylo lepsi nejaky normalni hadr.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 13:21
od Tomasek1234
1 disk delim na c: system only, d:program files + ostatni programy, E: pouze data rozdelena do kategorii.

pozri

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 13:39
od Slondo

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 13:54
od Beda 2.
po čisté instalaci vista ultimate na virtuálním počitači bez driveru aktivace má soubor virtualního HDD velikost 5,6GB
(visty nejsou ochotné nainstalovat se na disk menší než 15 (nebo 16) GB)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 17:30
od Jar Jar Binks
Tomasek1234 píše:1 disk delim na c: system only, d:program files + ostatni programy, E: pouze data rozdelena do kategorii.



Jak nastavím (ve Vista), aby složka Program Files byla na D: ?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 10. 2007 13:00
od Tomasek1234
Nevim Vistu nepouzivam a nikdy ani nebudu. Pokud skoncej XP pujdu na linux. V XP pouzivam aplikaci appmove. Je to freeware a presouva uplne dokonale vcetne vsech zapisu v registru.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 10. 2007 20:15
od Jar Jar Binks
kde takový appmove můžu stáhnout?

.. a já Vistu budu používat, protože si rád zahraju hry.