Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 3. 2008 20:19
od OgyDoggy
co mas jeste na ten zdroj napojeny? ma sice 450W, ale popravde je to sht, pokud bys mel hodne pripojenych veci, nebo zrave veci, tak musis koupit novy zdroj. nebo pokud mas od nejakeho znameho moznost vyzkouset jiny zdroj, tak to udelej.
ono se nejspise stava, ze kdyz zapnes pc, tak vznikne velky odber a nez se disk staci detekovat a roztocit uz jsi za prvotnim testem celeho pc a je to vcudu, pak das restart a uz se nacte, protoze jede porad, respektive se toci, na chvily mu vypnes proud a pak se znova zapne.

ted jsem si znova precetl tvuj prispevek, to co jsem napsal muze byt kravina, ale vyzkousej to. nebo zkus ten disk do jineho pc

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 12:54
od chucky
čistě logicky, pokud odpojim všechny ostatni periferie krom graficke karty a větračku procesoru, disk stejně nestihne natolik rychle naběhnout aby ho chytil auto detect biosu..... ja prostě nevim co s tim..... defacto jde o to zabrzdit pri detekci bios o dvě vteřiny a umožnit rozběh disku

disketarna etc...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 23:43
od logout
Ahoj,
a nemáš třeba starou ide mechaniku na CDcka ci tak, nebo treba by mohlo pomocti povoleni disketarny, jestli ji nemas, nebo proste cokoli co bys na to ide pripojil, aby to zdrzelo start? Klidne ta ide mechanika muze bejt i rozbita....
Matyas

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2008 07:25
od froggie
stiahol som manual k MB

skus nastavit v BIOSe:
Init Display First: PCI Slot alebo Onboard VGA
ak mas samostanu PCI Express grafiku, moze to pridat chvilku na detekciu HDD
podobne zapni HDD SMART Capability
pripadne v Hard Disk Boot Priority daj na 1. miesto CD-ROMku
atd.