Stránka 1 z 3

AM2 deska s LPT

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 13:37
od Esembak
Sháním desku pro AMD X2 4800+ s portem LPT.

- co nejlevnější
- nechci Gigabyte
- stabilní a bez problémů

Do 2000kč by byla ideální a nejlépe z CZC.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 14:52
od wojta
Biostar TF560 A2+ - tuhle desku mám, je stabilní, levná, přetaktovávací. Akorát LPT port si musíš vyvést na zadní panel, respektive má LPT integrované na desce, ale nemá na to ten konektor. Má taky jeden COM port.
Bohužel ten port na vyvedení se k tomu nedodává, takže si ho budeš muset dokoupit nebo vytáhnout ze starého počítače.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 15:22
od Esembak
Takže by mi bohatě stačil LPT prodlužovák? Někdo má jiný návrh, firmu Biostar mc neznám a tudíž ji nevěřím!

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 15:43
od Weslo
většina desek má možnost vyvedení LPT pomocí headeru . si vyber která se ti líbí a můžem zjistit jestli to má nebo ne

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 15:46
od dj.kure
Esembak píše:Takže by mi bohatě stačil LPT prodlužovák? Někdo má jiný návrh, firmu Biostar mc neznám a tudíž ji nevěřím! /quote]


Chceš radu a nakonec pošleš toho, kdo ti poradil do p***** ? (samozřejmě ne přímo) už vím, koho dalšího ignorovat ...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 16:16
od Esembak
...

Takže tato AM2 desky:

Asus M3A - AMD 770

Popřípadě Intel:

Asus P5B-V - Intel G965
Asus P5N32-SLI Premium/WiFi-AP - nForce 590 SLi

Jak tedy funduje ten vývod?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 17:31
od neradil
Co tím myslíš - Jak tedy funduje ten vývod. Jako ten LPT nebo co?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 17:32
od Esembak
No, na té základní desce, co potřebuji k provozu. A poté jsem se ptal na jakých deskách ten LPT je...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 18:27
od neradil
Stále ti sice úplně nerozumím, ale tato deska má LPT a podle mého je bezproblémová. Sice zde byla probírána v diskusi, ale je otázka proč s ní měli někteří jedinci problém. Já jsem se s ničím takovým nesetkal. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44487

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 19:22
od Esembak
Já myslím vyvedení pomoco LPT Headeru..... JInak tuto desku sem nejprve vybral, ale zavrhl kvůli tomu, že to není ATX a nepůsobí na mě nic moc. Ale určitě díky za radu...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 19:27
od wojta
Esembak píše:Takže by mi bohatě stačil LPT prodlužovák? Někdo má jiný návrh, firmu Biostar mc neznám a tudíž ji nevěřím! /quote]

No on ji prodavá skoro jen CZC. Ale poté, co jsem jí poprvé spustíl, tak jsem věděl, že jsem udělal dobře.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 19:53
od neradil
A na co potřebuješ aby byla ATX. Bez urážek, připadá mi, že vybíráš podle vzhledu. Ale to nejsou šaty. Promiň. Ale napiš k čemu to PC budeš používat - skutečně. A ne všeobecné net, kancl, video - prostě jaké aplikace a na jaké úrovni. Sem tam, nebo intenzivně amatér. Nebo profi, v tom případě ale počítej s jinejma penězma.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 19:57
od Esembak
Bude tam Vista a Office, ale de o to, že si držím určité standardy, které chci dodržet(cenu zvyšuji tímto na 3000kč) a momentálně spíše hledám desku pro INTEL:

-nesmí na ní být nápis VIA
-napájecí konektor musí být v pravém horním rohu
-ide konektory nesmí být "ohlé na kraji desky"
-6 výstupů zvukovky
-nejlépe ATX a černá barva(není podmínkou)

Snad je to vše...

EDIT: Abych nakonec nevzal tu GB, ikdyž tu firmu nenávidím, ikdyž nevím jestli radši VIA(MSI) nebo GB...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 20:09
od neradil
V tom případě třeba zde http://www.motherboards.org/reviews/mot ... 652_2.html
Je dokonce černá :-), takže by mohla vyhovovat :-).

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2008 20:11
od Esembak
Je na ní nápis VIA, ale co, už sem po ní pokukoval, takže jí asi vezmu...

Další návrhy, teď pro INTEL?