Stránka 1 z 1

MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 3. 2008 22:04
od pomec
Zdravim all,

mam problem so zvukovkou na doske ASUS M2N-E. Teda aby som ten problem specifikoval - vystup zvuku na reproduktory funguje vyborne. Ale mikrofon, ked volam vypadava - ze je ma pocut, na sekundu nie a potom zas je a takto stale dokola. S mikrofonom nieje problem - skusal som 3 druhy a stale to iste - na inych pc idu normalne. Takze problem bude vstup na zvukovke. Skusal som aj davat nove ovladace, ale nic nepomohlo. Fakt uz neviem, co s tym. Ak by ste vedeli, v com moze byt pes zakopany, tak budem rad ak poradite.

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 3. 2008 22:18
od r34ktor
Zkus nastavit mikrofon tak, jak jsem popsal zde.

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 3. 2008 22:47
od aikoN
Možná pomůže jednoduše tu díru profouknout - alespoň mně to pomohlo :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 3. 2008 11:41
od pomec
No tak neviem, ci pomohlo tu dieru prefuknut. :-)

Teraz mi to uz ani tak neprerusuje, ale je to ako keby stisene. Co tam znamena ten Front panel mic.?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2008 23:09
od pomec
Takze objavil sa mi dalsi problem, tak som si povedal dost - reinstal cely WIN, zvuk cez repro ide stale, ale akoby zazrakom mikrofon fungoval, parkrat som restartol pc, ze ci bude fungovat aj nadalej a zrazu teraz zas nefunguje vobec mikrofon a to ziadne sustanie ani nic podobne. Preinstaloval som to uz niekolkokrat. Nepomaha ani zosilenie. Dokonca aj konektory som pozrel na doske, ci su dobre pozasuvane, ale nic. Uz fakt neviem co mam s tym robit. Este mam taku prihodu: V Biose, ked nastavim front panel na HD Audio, preinstalujem zvukovku - nejde a potom v BIOSe dam naspat AC 97, preinstalujem zvukovku - ide mikrofon uplne super, len ked restartnem pc - znova nefunguje vobec. Mam pocit, ze som uz vyskusal vsetko. :-(Prefuknutie nepomaha aikoN. Neviete co s tym moze byt?

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2008 14:34
od cobra1912
Takze,
a, Aku mas zvukovku ? SoundMAX ?
b, Front panel microphone odpal mne to stym neslo
c, BIOS Daj na HD Audio

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2008 23:11
od pomec
a, ano je tam SoundMax
b, mne ten front panel funguje, ale iba niekedy a vobec tomu nechapem - ci podla nalady alebo podla coho - ale skor nefuguje ako funguje - nevies v com by mohol byt problem? Raz ide a raz nejde. Zadny vstup na mikrofon mi uz funguje ok, ale ten front panel ma fakt stve - je to nove vsetko a nefici to poriadne. Kua stve ma to...
c, BIOS je nastaveny na HD Audio a front panel na AC97

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 01:27
od Wena_F
mam stejnou desku a no problem, zakopanej pes bude jinde, hledej:D

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 16:11
od cobra1912
Takze 2,
a, Napis mi presny typ zvukovky (číslo)
b, ked Bios das na HD a Front p. vypnes ide to ? Alebo popripade naopak
c, front panel sa da dat na HD ?

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 16:23
od Wena_F
nastavený to maš dobre, front panel to je ten vepředu?? jestli jo, tak koukni jestli ho mas dobre zapojený, jsou takový mrnavý konektorky na desce

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:43
od pomec
cobra1912:
a, zvukovka Analog Devices AD 1988B - HD
b, no, front panel mi nejde vypnut - mam tam len AC 97 a HD Audio
c, ano da sa dat na HD

Na HD som ho uz skusal dat, ale to nefunguje.

Wena_F: Zapojene je to dobre(pozeral som to uz viackrat), lebo inak by to nefungovalo (teda ono to vlastne ani nefunguje tak ako by malo) Proste som z toho mimo - niekedy zapnem pc a funguje mikrofon na prednom p. a niekedy-vacsinou nefunguje.

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2008 12:10
od Naryan
Na zadnim a na prednim panelu funguje? Nebo jenom na jednom z nich?

Re: MB ASUS M2N-E - problem so zvukovkou

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2008 15:21
od pomec
Naryan: Na zadnom funguje stale, ale ten predny vypadava - niekedy zapnem pc a funguje uplne normalne, a inokedy nefunguje, ale vacsinou nefunguje.