Stránka 1 z 1

EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2009 02:29
od Toudy
caute

idem kupit GB EP45 DS3 + e5300, avsak podla stranky gigabyte ta doska podporuje ten procesor az od verie biosu F9, a zakladna pri kupe je F4. rozbehne sa ten procesor na verzii F4 s tym ze ho len zle detekne a nasledne updatnem bios, alebo sa mi s F4 ani nespusti PC?

dakujem

Re: EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2009 10:59
od Tonda-B
Na 90% se nedostaneš ani do BIOSu.

Tedy, pokud je tvoje informace o verzi BIOSu, který je na desce, správná.

Já osobně jsem nikdy nezjistil verzi BIOSu desky, dokud jsem PC nezprovoznil.

Re: EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2009 15:48
od Newmi
ale coby sa tam nedostal! len cpu blbo nadetekuje. Vcera som u kamosa instaloval presne tuto kombinaciu a deteklo to ako 1,7Ghz cpu. nechapal som preco ale teraz ma to trklo. Takze len sa aktualizuje bios a v pohode ;-)

Re: EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2009 15:51
od Dodo677
Newmi píše:ale coby sa tam nedostal! len cpu blbo nadetekuje. Vcera som u kamosa instaloval presne tuto kombinaciu a deteklo to ako 1,7Ghz cpu. nechapal som preco ale teraz ma to trklo. Takze len sa aktualizuje bios a v pohode ;-)

Bohužel ne vždycky tohle platí.... :!:

Re: EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2009 16:02
od Newmi
Dodo677 píše:Bohužel ne vždycky tohle platí.... :!:


Ved ja som ani nepisal, ze vzdy. No jo, bohuzial ale da sa to riesit aj v takom pripade, bud poprosis dakoho znameho aby ti pozical cpu, ktore ti doska zoberie a aktualizujes bios alebo skusi daku pc firmu ale tam uz to zadarmo zrejme nebude :-(

Re: EP45 DS3 + e5300

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2009 16:19
od Horst_