Stránka 2 z 2

Re: Nefungují konektory

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2011 03:25
od milsimr
Ať zašle foto, že ten keyboard opravdu šlape.. nejlépe s otevřeným PC s pohledem na onu desku v pozadí.

Výstřel do prázdna, ale aspoň něco. Ale podle mne si ten maník dělá jen *****, nebo je to fakt shoda náhod a na vině je zdroj... EuroCase je imho šmejd za všech okolností.

Re: Nefungují konektory

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2011 07:38
od xmickey
Vždyť jsem zkoušel i druhý zdroj... Je pravda že Eurocase jsou oba, ale ten můj mi rok-dva zpátky normálně běžel v počítači! >:-(

Re: Nefungují konektory

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2011 15:10
od milsimr
Já jsem s těmahle zdroji zažil už ledacos včetně solidních prasáren.. A zrovna hláška typu "vždyť mi to nedávno ještě šlapalo" byla na přetřes nejčastěji. Nevím. Já bych to vzal v úvahu aspoň jako jednu z možností.