tej mojí jsem koupil počítač:
A8-6600K, GA-F2A78M-DS2, 4GB DDR3 1333Mhz, Crucial M500, Seasonic 350W (+ ostatní periferie)
Sestavil jsem ho, nainstaloval Win7 64b (z MSDNAA). Poté jsem začal instalovat ovladače. Po nainstalování přes CCC z přiloženého CD však ihned po naběhnutí byla plocha plná artefaktů, a vše zamrzlo.
V nouzovém režimu (kam jsem se normálně dostal) jsem tedy odinstaloval všechny ovladače. Metodou pokus omyl jsem určil s téměř 100% jistotou viníka ovladače GK/čipsetu
V nouzovém režimu jsem musel drivery odinstalovat pomocí programu driver fusoin. CCC nedetekoval nic a spadl.
Bez ovladačů GK je počítač funkční, dá se na něm normálně pracovat, ale nejde Aero (což by mi vůbec nevadilo) a při sledování filmů se video trochu trhá, chybí HW akcelerace, nedetekuje se název desky+čipsetu.
Zkusil jsem i aktualizovat bios, přeinstalovat Win, ale bez úspěchu. Samozřejmě mne napadlo CPU reklamovat, ale je možné, aby CPU část byla v pořádku a GPU ne?
Věřím, že je CPU v pořádku, jen bude chyba v mé neznalosti..

Deská má uvedený procesor v seznamu podporovaných CPU, takže kompatibilita je zaručena.
Díky za každý nápad