Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Jackal píše:kurcatovium píše:nevím jestli se to zlepšilo (pochybuju), ale ta deska Asus m2n-e uměla na pamětech jen 1,95V což je pro OC zoufale (!!!) málo... raději bych kouknul po jiné variantě (např. Abit s nf550-570)n/quote]
To je sice možná pravda, ale přečti si to od začátku. Pochybuji, že bude zvedat voltáž na pamětech.s/quote]
kurcatovium píše:Jackal píše:kurcatovium píše:nevím jestli se to zlepšilo (pochybuju), ale ta deska Asus m2n-e uměla na pamětech jen 1,95V což je pro OC zoufale (!!!) málo... raději bych kouknul po jiné variantě (např. Abit s nf550-570)n/quote]
To je sice možná pravda, ale přečti si to od začátku. Pochybuji, že bude zvedat voltáž na pamětech.s/quote]
neboj, thready čtu od začátku... voltáž zvedat nemusí, pokud nakonec koupí jiné paměti než A-Data, tak ty třeba ke svému chodu často využívají 2,0V apod. ... víme?ne nechci se hádat, vypadá to na ty A-Data, kde asi voltáž zvedat nebude, ale chce "desku na OC" a to podle mě ten asus není...e/quote]
Jackal píše:kurcatovium píše:Jackal píše:kurcatovium píše:nevím jestli se to zlepšilo (pochybuju), ale ta deska Asus m2n-e uměla na pamětech jen 1,95V což je pro OC zoufale (!!!) málo... raději bych kouknul po jiné variantě (např. Abit s nf550-570)n/quote]
neboj, thready čtu od začátku... voltáž zvedat nemusí, pokud nakonec koupí jiné paměti než A-Data, tak ty třeba ke svému chodu často využívají 2,0V apod. ... víme?ne nechci se hádat, vypadá to na ty A-Data, kde asi voltáž zvedat nebude, ale chce "desku na OC" a to podle mě ten asus není...e/quote]
Vždyť já jsem mu nic nenutil a dostal i jinou variantu, proč to vysvětlujete mě, to nechápu ??? Jestli vás něco napadne, tak mu poraďte, já poradil a zatím jen vyvracíte, to víc neumíte ??
umíš číst a taky sem tam máčknout F5 (refresh) ???
kurcatovium píše:http://www.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=28929&stiplname=abit-kn9-nf4ultra-am2-pci-e16-2pci-e-3pci-4ddr800-glan-4serialata - tuhle bych klidně bral, slyšel jsem na ni kladné ohlasy, pro oc je dle mého vhodnější jak Jackalem propagovaný asusn/quote]
kurcatovium píše:Jackal píše:kurcatovium píše:Jackal píše:kurcatovium píše:nevím jestli se to zlepšilo (pochybuju), ale ta deska Asus m2n-e uměla na pamětech jen 1,95V což je pro OC zoufale (!!!) málo... raději bych kouknul po jiné variantě (např. Abit s nf550-570)n/quote]
Vždyť já jsem mu nic nenutil a dostal i jinou variantu, proč to vysvětlujete mě, to nechápu ??? Jestli vás něco napadne, tak mu poraďte, já poradil a zatím jen vyvracíte, to víc neumíte ??
umíš číst a taky sem tam máčknout F5 (refresh) ???h/quote]
dubacisko píše:A co poviete na tuto dosku ?
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=3&l ... odelmenu=2
Ak ju niekto máte, prosím, napíšte svoj názor.
Ďakujema/quote]
Jackal píše:Jsi pouze chudinka, já netaktuju, nemám pročX2 4000+,Asus M2A VM HDMI,2x1GB Ram, X1650PRO,BFG PhysX Ageia,Asus Xonar D2,M-Audio Jamlab, Amplitube 2,dualboot XP/PClinuxos
metla23 píše:Jackal píše:Jsi pouze chudinka, já netaktuju, nemám pročNB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
- Jackal
- Mírně pokročilý
metla23 píše:Jackal píše:Jsi pouze chudinka, já netaktuju, nemám pročNB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
- Jackal
- Mírně pokročilý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků